![]() |
Re: NSL, filiala Piatra-Neamt
voi face tot posibilul .....da nu promit nimic :(
|
ne vedem in roman...orice ar fi ma bag in zgomotosul PMC si venim macar noi la iasi..dar o sa mai vina si o bora si un clio cel putin + cei care se mai hotarasc..
|
5 Attachment(s)
masini reprezentative NSL Piatra Neamt :
Nick - Daewoo Matiz Attachment 662369 Cip - Renault Megane Attachment 662370 Iulian - Dacia Logan Attachment 662371 Ciprian - Audi A4 Attachment 662372 Cartman - Daewoo Cielo Attachment 662373 |
2 Attachment(s)
|
Quote:
|
sa speram .... oricum ...leu mai are de lucru ..la masina ...eu sper sa-mi iau ce vreau ...k sa incep un proiect .....:).....
|
fratilor ....da ati disparut cu totii ???....nu va mai intalniti ..sau ce s-a intampla ?....e prea liniste aici :(
|
da e cam liniste lumea e ocupata :P
|
ocupata cu ce ?....k ma indoiesc k au stat cu masinile in service :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
pai ...ce i-ai mai facut ...inafara d reparatia care na ..trebuia facuta ?....
|
pai dupa cum vezi spoiler fatza m stopuri cu led o alta vopsea.. oricum fatza de cum arata.. arata mai bn zic io ;)
|
2 Attachment(s)
ce fac unii tzarani coclitzi din piatra din lipsa de ocupatie....inspirati probabil de "natura"....cand ii vezi sa nu dai nici un scuipat pe creierii lor :evil:
|
... no comment stiu cine e .. nustiu ce are cu noi ... asta e rivali de club ;)
|
e un mare idiot....stie toata lumea cine e da nici asa frate...am sa`mi fac si eu o poza cu fatza lui sa o pun mare cat luneta si tot un abtipild cu caricatura aia...las`o dracu` de treaba....daca s`a ajuns pina la faze de genu e grav
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning