![]() |
re: Īn amintirea lui Micutzu', presedintele Midnight Racers
sincere condoleante din partea TEAM CSR.
RIP micutzu |
Sincere condoleante si Dumnezeu sa-l ierte din partea comunitatii 4tuning Piatra Neamt.
|
Pentru a nu stiu cata oara pe anul acesta ingheata sufletul in mine..acum insa vestea e mai dura si socanta ca niciodata..trebuie sa recunoastem ca Micutzu a fost,este si va fi pentru multi dintre noi unul din "stalpii" de temelie ale acestei comunitati a curselor, a pasionatilor de masini, ai dependentilor de adrenalina..nu-mi vine sa cred, nu pot sa cred ca s-a dus..fara cuvinte..baieti aveti grija de voi! Viata asta e mult prea nedreapta..Florica si cei din MR care i-ati fost intotdeauna aproape..fiti tari!!! e greu..stiu..Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in liniste si pace!
|
Dumnezeu sa-l ierte.:sad:
|
Totul s.a intamplat din cauza sortii. Soarta a fost cea care a decis pt el, nu viteza, asa cum ea decide pt fiecare dintre noi. Urmarind filmuletul am incremenit la vederea unei poze in care alaturi de Micutzu si Florica apare si fratele meu care a scapat de curand dintr.un accident care i.ar fi putut fi fatal.
DUMNEZEU SA.L ODIHNEASCA IN PACE! |
Postat De Catre Prietena Mea.
|
Vara asta... a fost aiurea rau... sa speram ca se termina cat mai repede... Condoleante familiilor.... RIP Micutzu...
|
Dumnezeu sa-l odihneasca RIP
|
Prea mult deja anul asta.....
R.I.P. :cry: |
Macar a murit fericit , castigase ultima lui cursa , acum va participa la curse in ceruri , Dumnezeu sa il ierte, deja e prea mult :(
SINCERE CONDOLEANTZE FAMILIEI |
Mda..ce sa zic.. total aiurea adik yo ma gandesc daca stia ca nu avea frane dc s`a bagat sa alerge cu masina?..e aiurea..am inteles ca era o ascona..cam veche..nu conteaza asta..tot ce conteaza e ca el nu mai e..nu l`am cunoscut personal pt ca nu am avut ocazia..dar imi pare rau ca omu care a sustinut ideea de curse legale in romania nu mai e printre noi..l D`zeu sa`l ierte si noi merem tot inainte:no:
|
pacat ca s-a mai pierdut un cuvant greu in cursele romanesti!!! R.I.P MICUTZU'
|
Nu imi vine sa cred...ma cutremurat vestea...cand am fost sunata de Zip am zis ca glumeste...poate o fi altcineva...nu EL...dar vestea mi-a fost confirmata si de Bishop...ceea ce am vazut aici...ma cutremurat si mai rau...cand traiesti dupa un asemenea accident...atunci iti dai seama cat de fatal este...cum eu am avut zile de la Dumnezeu chiar daca am ramas cu traume cam dupa aceleasi diacnostice lui...nu imi vine sa cred...de ce a trebuit sa il ia???de ce nu ia dat si lui norocul de a avea hemoragie externa...garantat acum nu plangeam....a fost un om prea bun...Dumnezeu sa il ierte!Condoliante familiei....
|
R.i.p...:(
|
Asa a vrut Dumnezeu...cat de dureros!!!
Odihneste-te in pace, Micutzule! :( |
| All times are GMT +2. The time now is 04:53. |
- Copyright 2026 4Tuning