![]() |
Re: Oltcit Club 11RL - BC 99 FNX - The Grimm Reaper
verifica si mufa de sub scaunul soferului ... daca nu ai nici stergator spate, dezaburire ... mai mult ca sigur de acolo e ...
cauciucurile ... cel mai probabil Nexen N 2000 185/55 R14 ... dupa ce da nenea netul si dupa cat am cautat si eu |
Quote:
|
Am schimbat si satelitii , verificat mufa ...(mufele) si tot degeaba...:???: si facea la fel..
si-a revenit singura dupa aia .... hmmm...acu care masa sa o verific..??? |
in principiu se duce masa din pasajul triplelor ..e mai umed se mai depune praf .. aia o vezi prima data ... dar aia de obicei cand e cu probleme face la inceput instalatie de pom pe spate (cum se intampla si la logane de altfel)
|
Quote:
|
Pozitiile sunt trecute prin siguranta,poate era contact prost intre siguranta si soclu,sau intre papucii firelor si acel soclu,acum vreo saptamana am patit-o de 3 ori intr-o seara sa raman fara semnalizare si stop pe frana din cauza aceluiasi lucru,contact prost intre siguranta si soclu;am indoit putin cele 3 tablite care prind fiecare picior al sigurantei si totul e ok acum ;)
|
5 Attachment(s)
alte poze...:rolleyes2
|
Quote:
|
l-am citit ... oricum nu ai dat prea multe date ... asa ca am luat cauciucurile dupa floare (imi cautam si eu ceva de genul pentru la vara acuma sa vad cum iese) si marimile care le da nexen + ceva banuieli ...jantele stiam ca sunt pe 14 ...
daca e altceva imi cer scuze stiu c, cautai ceva jante si pe 15 dar parca ramasasi la 14 |
Merita facuta evacuarea de la a la z incluzand si ygrecul din teava mai groasa si atunci motorul va respira mai bine.
Cauta pe cineva cu rampa si care a facut/face evacuari si cumpara teava de 2toli sau 2toli jumate. Eu am facut evacuarea cu teava de 2toli pana in finala si parca motorul "respira" mai bine. Jantele arata foarte bine pe masina asa vopsite negru-rosu. Felicitarile mele si multi km.:-P |
Quote:
|
deci sa inteleg ca alex e cel care nu a citit topicul tau ...sau nu stie cum e cu faza cu turbo
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
NEXEN N2000 185/55 R14 |
rusine sa imi fie ... de asta am sarit ... dar macar am intuitie ..:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning