![]() |
Ya right , morghen! Sa imi uzez eu corzile vocale pt baieti?.... no way.. dreams :P
Poate strigati voi dupa mine... :lol: :lol: Pe akimoto nu lam gasit... Anyway :) Nice 2 meet ya` all ! :hug: |
Re:
Quote:
akimoto sti tu ce am vb pe ym :wink: referitor la egoism :lol: asa ca ramane sa ne trimiteti baiatu de la voi.... :lol: :lol: :lol: [/b] |
RCS absent nemotivat de la intalnire??? :lol: propun sanctionarea :wink:
|
Re:
Quote:
|
ii fata cu lipici... :oops: 8)
|
Re:
Quote:
:blink: :blink: ...RESPEKT :drunk: ...oare de ce invarte casa cu mine??? Este cutremur afara??? :confused2 |
Re:
Quote:
|
Ambra everything is a joke :) u know that?
cica \"fata ku lipici \" :lol: :lol: :arrow: that`s a joke 2 RCS. sunam la salvare cumva ? :) |
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: Atunci nu ne riscam ku doctorul ! Mai ia o gura de suc poate o sa vezi lucrurile mai clare :P
|
Re:
Quote:
dar da-o mai pe romaneste ca ne-ai zapacit cu atatea limbi....straine :wink: :lol: |
poate unii il stiu, eu astazi l-am gasit
http://www.steb.ru/images/BigRedButton.swf :lol: |
:lol: :lol: :lol: oky :)
oricum cred k in momentu asta cel mai zapacit dintr noi ii RCS. :P si Ambra chiar daca ai 25 de ani .. macar in timpul liber ia viatza ka pe o gluma |
Mah fratilor acuma am facut-o lata de tot..am baut si un pahar de tequilla: deci se pune sare pe mana stanga care se linge toata( mah sarea nu altceva perversilor!!!)...se da paharul pe gat tot..dupa care lamaie..o felie..!!!!! :lol:
|
Re:
Quote:
ma bucur ca esti asa binedispus :lol: si te-ai gandit sa imparti cu noi minunatul buton rosu... :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:47. |
- Copyright 2026 4Tuning