![]() |
Re: Sa ne cunoastem...
la Multi Ani Flaviutza ----bacaul Te Saluta :!:
|
Bine ai venit printre noi Trixi
:bunch: :bunch: :bunch: |
Multumesc ptr flori!:D :icon_kiss
|
Quote:
|
Pai ce sa spun...ii un Golf 3 verde metalizat , 5 usi , capota modificata, motor de 1.800 , 90 cp , fabricatie 93, ii deosebita pentru ca este a mea :) si vreau sa fac ceva calumea din ea.
P.S : Si astazi va intalniti ? |
buna...sunt oxide...am 14 ani shi is OBSEDAT de mashinile tunate....
PS:Horguem Tuning...ce "urla" ursuletzu` tau....RUPEE!!! aaahh....pot sa vin shi yo vineri??? PS:azi va intalnitzi sau suntetzi la Buc??? |
azi nu este nici o intalnire ...
da` dak vretzi...mergem la un 'suk' noi ashtia mai 'prichindei' :)) ... :P ... propunetzi ... un local .. |
nush...hai...is de acord...vedem...mai ben` da-mi nr tel...shi vb k???
|
shi plz...rasp rpd la mesaj...
|
2 Attachment(s)
uite Trixi...am modificat un Golf 3...fac VT...uite...dak vrei o sursa de inspiratzie...nu-i nush ce...o fo` cam de mult...acuma am mai mult experientza...so`...dak vrea cineva sa-i fac...o mashina...zicetzi numa`...golfu` 5 l-am pus sa vedetzi la ce nivel is acu`...
|
bro`...hai k tre` sa ies URGENT shi nu mai pot intra azi...uite...0788 243 188...da-mi un apel...te sun shi vb...
|
sau dak potzi...da-mi un sms sa shtiu k eshti u...ashtept apelu` sau rasp tau...
PS:sorry de nr posturilor... |
Quote:
|
....multumesc,dar cred ca azi nu mai ajung.Acum am ajuns acasa,rupt in gura de obosita la ochi.Facusi azi peste 200 km pe vremea asta....nasol.Daca aveti drum spre Cluj,pazea....aglomerat in toate sensurile(participanti si ghiocei)
|
este intl azi???dak da...may i come???
PS:balurutzu...nu u ai cumva Roveru` tunat??? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:38. |
- Copyright 2026 4Tuning