![]() |
Re: SKODA vRS
Si ce s-a intamplat cu cursa a 4-a? In cursa 2 Golful franeaza dupa ce Skoda ramane brusc in urma. Care ar fi cursele anterioare in care s-a franat mai tarziu in cazul asta? Si ca martor (desi nu inteleg ce proces se judeca aici) care a vazut cursa din spate, ai ca si confruntare filmarile din masina. Cam care este parerea ta dupa ce le-ai vazut?Se vede mai bine din spate sau din masina?;)
|
nu cred ca s-a intzeles ce am vrut sa spun, eu am povestit ce am vazut eu si cum mi-sa parut mie , CONSTIENT FIIND CA POT SA GRESESC !
iar visavi de cursa 4.... puii mei... eu nici macar nu mi-o amintesc nici nu stiam ca a existat :O. |
culmea e ca nici eu nu-mi amintesc...dar asta e!
iar cursa 2 skoda ramane brusc in urma datorita ratarii treptei 3, recunoscuta de altfel ca infrangere.in rest poti vedea singur diferentele dintre masini...vezi cursa 1!iar la cursa 3 se vede ca skoda trece in fata inainte de franarea golfului! |
si restul de martori pot confirma aceeasi versiune.ii rog sa intra si sa scrie.
|
Quote:
Am fost si eu acolo si confirm ceea ce spune Pepy. Eram cu alta masina tot in spate. Culmea clumilor este ca dupa ce s-au terminat cele 3 curse (nu 4 in mod sigur) cu toti am oprit foarte aproape de Mol-ul de la intrarea in Buc. si am tras o concluzie legat de ceea ce s-a intamplat cazand de acord cu toti Speeder/Yoda/Pepy/Doc/Primaru/Gollum ca scorul este 2-1 pt. Yoda. Dl dumnezeu Speeder nu a comentat atunci deloc legat de faptul ca nu a inteles ca este momentul startului, etc fiind cu totul de acord cu Yoda si asta nu cu cutitul la gat sau cu pumnul in gura. Un om vertical daca are ceva de spus spune pe loc care este parerea lui. Deasemenea s-a lasat asteptat vreo ora invocand tot felul de motive puerile (dupa parerea mea a fost si si-a rescris softul si a facut o strategie legat de ceea ce va urma ulterior gen aceste discutii de cacat, filmuletul, atitudinea, etc). Amenintarile astea cu bataia din partea celor doi oricum nu au nici un rezultat si cred ca cel mai frumos ar fii sa se orgazizeze o noua cursa cu martori de pe loc pe 400 m ca sa se confirme care Tfsi este mai bine tunat software. Refuz sa intru in comentarii despre cei care au focut soft tunning la aceste masini pentru ca nu este bine sa arunci cu noroi. Cursa spune tot. Haide-ti sa organizat ceva si avem un rezultat ferm. Cu respect, |
Quote:
|
Si-a rescris softul, s-a lasat asteptat, a abordat o strategie:))))))))))))))))))))LOOOOOOOOOOOOL!!! Teoria conspiratiei si planul de dominatie mondiala. Eu cred ca este vorba de ceva implicatie masonica aici:)))))))))))))))))))) Filmari trucate, OZN-uri, comunicari cu lumea de dincolo, prezenta lui Bush si cea de ultim moment a lui Putin la Bucuresti, culoarul unic, noua taxa de inmatriculare, accidentul lui Basescu si cel al lui Geoana, toate acestea nu ma fac sa-mi pun decat o singura intrebare: atat de bun este Speeder incat a reusit sa ne pacaleasca pe toti cu iluziile optice pe care el le-a numit filmari ale curselor inventand si o a4-a cursa?Astept raspunsurile dvs la adresa redactiei:))))))
|
P.S. "Haide-ti" se scrie de fapt "Haideti";)
|
eu propun sa se mai faca 1 cursa. pe 1 mai la mare
|
Quote:
Frate ironiile tale nu au nici un rost. Comentezi de pe langa problema si nu ai fost acolo. Nu stiam ca esti si profesor de limba si literatura romana si analizezi fiecare cuvintel poate poate ai de ce sa mai bagi un post sa fii in carti sa nu te uite lumea. Cunosc acest stil de a face promovare la o compania/tunner si te inteleg. Ai reusit sa faci cunoscut un brand cu succes prin aciditatile tale.:sad: |
Quote:
1.masina e la avia avariata 2.programul nostru de 1 mai este altul, programat de ceva timp 3.pana speeder nu-si cere scuze pt mizeriile scrise nu se intampla nimic...cel putin bun pt el! |
Quote:
|
gollum... sincer, noi 2 nu cred k am vorbit mai mult de "salut/pa" si la fel si cu ceilalti de pe acolo,mai putin pepy care a zis k a vazut ca am franat,si nu am facut vreo dezbatere dupa ca sa poti zice ca am stat si am discutat,cazut de acord,asa e?! ... am vb cu yoda si am tras concluzia ca a recunoscut din ceea ce a zis,daca zicea ce a zis pe forum aici, faceam un "remake" cum ar fi si frumos sa fie si acum
iar cu intarziatul da, e vina mea...puneam la punct toate detaliile zise de tine, impreuna cu colegii mei de la diviziile speciale Kgb,Cia si alte servicii secrete si de parapsihologie:rolleyes2 stiati ca si camera de pe care sa filmat, plutea in aer,motorul nu mergea pe benzina si aer ci pe robby bubble in combinatie cu parfum de levantzica,motorul meu nu se bazeaza pe tehnologia tfsi normala ci pe cea tfsi phase2 (Trage ca Forta Sunetului Inebunit) si de multe alte lucruri dubioase ce sunt la mijloc?!?!?!:shock: ;asand glumele... eu, stiu sa pierd si nu ma enervez la culme daca se intampla numai k ma oftic atunci cand celalat,in general, sustine contrariul realitatii .. nu cred ca exista cineva, in 4 ani, care sa imi reproseze ca am pretins altcva decat ceea ce a fost ;) Pepy,obiectiv.. a zis ceea ce sa vazut din spate, fara subiectivism, parerea mea...bravo! Rabanne... pentru ca ai dezvaluit intunecatele secrete de stat si faptul ca eu sunt in spatele conducerii lumii,dute langa geam ,te rog, sa te vada lunetistii mai bine8) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
- Copyright 2026 4Tuning