![]() |
Re: Pro Street Tuning Event - Baia Mare 26.08.2007
promit solemn si vezi la limbaj.......si categorie sigur nu prindem la fel ca nu am dacie
|
Hai hai ... nici nu tre sa ai, ca daca ai avea logan probabil te-ai crede sofer pe masina "tare" ! Pe data viitoare ... pa!
|
Vrea cineva sa opreasca ce se intampla aici ...e pacat ...se arunca cu noroi in stanga si in dreapta.Eventul a fost foarte bine primit ...am vazut multa lume venita....bun ...rau ...a fost!!! Haideti sa ii lasam pe organizatori sa invete din greseli astfel incat data viitoare sa fie mai bine;)
Numai bine ! |
am vazut comentarii doar de rau pt motociclisti!
da e f adevarat ca erau indisciplinati si periculosi dar ce nu zice nimeni e ca erau mult mai rapizi in 400m decat orice masina! 10.8 best time .... aproape cu 2 sec mai rapid decat benz-u!!!! |
nu nu tzi se pare normal ca motociclistii sa fie printre cei mai rapizii ... daca nu cei mai rapizi ?
ca vine un raport mult mia bun de cal putere / kilogram ... anyway ... |
ba da stiam asta dinainte .... defapt as fi avut honda pe 2 roti nu pe 4 daca eram un pic mai nebun!
|
Quote:
probabil ca la asta te-ai referit cand ai zis ca "conduc spurcat": eu conduc si tu imi "spurci" masina, nu-ti fa probleme, am punga de hartie ca la avioane... special pt dinastia ca tine :) |
Ti-o luat destul de mult ... si is curios ce masina ai incat merge in asa hal probabil ceva BOLID numit DACIA !!! (am mers cu 270 km/h pe 2 roti) asa ca nu cred ca ma sperie cotetu` tau pe 4! ;)
|
ooohhh campionule... esti bun bun :)
https://i131.photobucket.com/albums/p...h_SANY0153.jpg ia... poate recunosti M5, dupa iti arat si cupa :) |
Hai hai ... si daca esti din deva ce era cu "BH 07 YWE" ???
|
eu am batut M5... ce nu pricepi... in film (finala) am castigat eu... asa ca pune turbo pe scirocco ca e nasol :)
|
Sa fie prima data transplantu` facut sa fie VR-6 in el si dupa aia o sa vina si un turbo! :D
|
Prea multe vorbe....prea multa agitatie....si prea putine poze....:rolleyes2
|
cam da...///rikie scciroco era oh doamne un fel de dacia mcv nu????
|
niste filmulete cu drift...:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:27. |
- Copyright 2026 4Tuning