Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu.html)
-   -   Cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/48362-tari-masini-vazute-tg-jiu.html)

cristea_rotitza 19-03-08 14:34

Re: cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu

Quote:

Originally Posted by GTXR (Post 1432065)
off: cristea angel eyes iai cumparat sau iai facut tu ? stiu ca exista o bagheta din plexiglas de se indoaie la cald pe borcan :D da eu nu gasesc asa ceva sa imi fac.Imi poti da mai multe detali ?

le-am cumparat ,detalii pe pm,sunt ieftine

GTXR 19-03-08 14:44

ok ,astept pm

crissti_d 23-03-08 14:34

1 Attachment(s)
chiar merita sa ne reprezinte la 4tuningdays??? sincer la finisaje masina sta ft prost. am evidentiat ce se vede in poza. real sunt mult mai multe defecte si usor vizibile... ori la o expo de tuning nu poti sa mergi cu o asemenea masina.
bv tie pt tuning, ai investit destul in ea, dar nu e pregatita pt expozitii.

cristea_rotitza 23-03-08 18:07

Quote:

Originally Posted by crissti_d (Post 1440418)
chiar merita sa ne reprezinte la 4tuningdays??? sincer la finisaje masina sta ft prost. am evidentiat ce se vede in poza. real sunt mult mai multe defecte si usor vizibile... ori la o expo de tuning nu poti sa mergi cu o asemenea masina.
bv tie pt tuning, ai investit destul in ea, dar nu e pregatita pt expozitii.

nu ma supar pt ce ai zis si nici nu zic k e super dar ce arati u acolo e o aberatie ,dak u imi arati alt mod de a trage capota peste faruri fara sa modifici altceva esti f bun.

vyvydesign 23-03-08 18:17

cristi_d

Poate data viitoare poti sa ma intrebi daca ai voie sa copiezi pozele am drepturi de autor pe ele ma intelegi? nu e cum vrei tu aici data viitoare ma poti inteba frate pot sa iau si eu o poza sa o modific?
pozele au caracter expozitional nu de modificat in paint si puse inapoi pe forum sau in alte scopuri mersi !

crissti_d 23-03-08 21:44

Quote:

Originally Posted by vyvydesign (Post 1440808)
cristi_d

Poate data viitoare poti sa ma intrebi daca ai voie sa copiezi pozele am drepturi de autor pe ele ma intelegi? nu e cum vrei tu aici data viitoare ma poti inteba frate pot sa iau si eu o poza sa o modific?
pozele au caracter expozitional nu de modificat in paint si puse inapoi pe forum sau in alte scopuri mersi !

:))))) asta e kiar buna

crissti_d 23-03-08 21:45

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 1440789)
nu ma supar pt ce ai zis si nici nu zic k e super dar ce arati u acolo e o aberatie ,dak u imi arati alt mod de a trage capota peste faruri fara sa modifici altceva esti f bun.

la capota nu am putut sa arat exact ce am vrut. in realitate nu sta bine.... sta putin intr`o parte dc intelegi ce vreau sa zic.
iar cu semnalizarile treb neaparat sa faci ceva.

NightClubRacer 24-03-08 10:55

crissti_d de ce nu ti-ai expus tu masina atunci?! macar sa avut o masina din tg-jiu expusa ;) bravo rotiza!

cristea_rotitza 24-03-08 15:19

Quote:

Originally Posted by crissti_d (Post 1441266)
la capota nu am putut sa arat exact ce am vrut. in realitate nu sta bine.... sta putin intr`o parte dc intelegi ce vreau sa zic.
iar cu semnalizarile treb neaparat sa faci ceva.

cum adik sta intr-o parte?:shock:si semnalizarile ce zici u k au? raspunde-mi in theadul chat k sa nu facem off topic aici. ms nigh

lowrider.STi 03-04-08 19:21

am vazut azi un audi rs6 la mine la bloc...nu am poze

Anka Blonda 11-05-08 17:55

ce ziceti de mustangul lui blad?:oops:
blad vrem sa vedem pozele:twisted:

GTXR 11-05-08 19:01

va zic ce am vazut si eu azi ,un bentley GT continental parca am o poza dar e mai de departe ,un MUstang alb si un R8...

bebetg 11-05-08 20:15

Quote:

Originally Posted by GTXR (Post 1527810)
va zic ce am vazut si eu azi ,un bentley GT continental parca am o poza dar e mai de departe ,un MUstang alb si un R8...

In TARGU JIU?? :O. Am vazut si eu azi un M6 convertible nou nout.

manu_96xls 11-05-08 21:39

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by GTXR (Post 1527810)

Poze domne. Poze:poke::bat:

Sasha 12-05-08 09:24

Quote:

Originally Posted by bebetg (Post 1527924)
In TARGU JIU?? :O. Am vazut si eu azi un M6 convertible nou nout.

Mustang-ul e al lui blad.. merge inchis:lol:
l-am vazut si eu acum 2 zile:D

All times are GMT +2. The time now is 01:13.

- Copyright 2026 4Tuning