![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Quote:
|
Exact: schimb ulei, filtre , discuri si placute, distributie.... Astea sunt pentru motor si siguranta ta. dupa aceea ar trebui sa te gindesti la semnale, stopuri, angel eyes si alte imbunatatiri. pina atunci te obisnuiesti si cu masina si o sa fii mai bazat. dar sa stii k ursul nu il cunosti in 2-3 luni.... iti trebuie citeva mii de km la bord.
|
chiar... nu stiu daca ai mai zis, cu franele cum stai? cauciucuri? eu am patit-o din cauza cauciucurilor proaste si ud pe jos :( nu s-a mai oprit masina decat in curul unuia. si inca ceva, pe urs, filtrul sport are vreun avantaj? am inteles ca pe unele masini nu ajuta cu nimic. florica pe lancia mergea fara filtru pt ca tragea mai bine.(asta am inteles de la el)
|
decand cu bujiile astea reci l-am cam pierdut pe santos :D
p.s - numarul o sa ramana wip? :P |
Quote:
dupa care deodata mi-am amintit ca purtam o discutie aici , imi cer scuze domnilor , cozo .. spune-mi de bani .. pe jante, ca sa-ti spun daca da sau nu , putem oprii vopsitoria care practic nici macar n-a inceput, vopsitoria in sine, o pregatesc baietii de vopsit ,jante si modelul , ma intereseaza, si la jante chiar nu ma pot abtine ... spune-mi si mie ce si cum ca m-ai facut curios rau rau rau rau p.s :D WIP = Work In Progress. . :P numaru o sa fie ceva cu evl vedem ce gasim ,daca gasim 99 89 69 23 sau 01 :) |
Cu filtrul sport e treaba. trage mai bine masina. dar sa stii k eu am bujii iridium in 4 puncte, nu in unul.
parerea mea e k pt inceput e bine sa pastreze masina asa cum e de fabrica pina se obisnuieste cu ea. apoi poate sa-i faca tot ce vrea!!!!! |
din nou revenim la bani, ne fiind prea multi bani , vreau sa balansez pe cat posibil investitia la nivel de motor, cu cea la nivel exterior, adica , ea oricum e uratzik saracutza asa .. :P d`aia ma gandeam la folii :)
cozo te rog lasa-mi un id ceva pe p.m sau ceva te rog ca m-ai facut curios rau |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:oops: -credeam ca asta e numarul... mai nou ai putea sa iti dezvolti o alta metoda de a fotografia pentru a face poze artistice dar sa fi si protagonistul :rolleyes2 Quote:
|
Sau 324. :lol:
|
Quote:
|
Quote:
1,6 pun :P just 4 fun :) |
Sfinte,inca odata felicitari pt permis si urs!Stiu cum e sa fi strans de bani,sa vezi piesa si sa numeri ultimii bani sa cumperi ceva!Sfaturi cred ca ai de la cine sa primesti!Pe langa Florica ,cred ca ai destui prieteni care iti pot da cateva sfaturi folositoare!!Si o umila parere!Dupa ce termini tot(vopsit si acte)vezi ce bani raman si daca poti sa ii tragi si o axa cu came e perfect!Inainte de filtru,de bujii!Si avand in vedere ca avem cam aceeasi motorizare as vrea sa fiu primul care te provoaca!In rest bafta si hai cu ursul pe strada mai repede!
|
vecine cre ca ai uitat sa-i zici ceva lu santos ;) "?"
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:35. |
- Copyright 2026 4Tuning