![]() |
Re: Dacia masina mea
masina e aproape gata de RAR.
o sa revin cu multe poze. |
ai vopsit-o?
|
da e gata si am montat totul pe ea e gata de RAR,o sa puna prietenul meu mihai AMD poze cu masina in curand.
|
pune man si u poze q ea....ca sunt curios rau
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
gata baieti prima sesiune de poze cu o zi inainte sa o duc la RAR.
sper sa va placa. mai sunt niste poze dar sunt pe tel la AMD o sa le puna el in curand. |
14 Attachment(s)
alte poze cu DWB.
sper ca se observa destul de bine ca aceea culoare pe care o are e un rosu cameleon cu influente de argintiu,culoarea e rosu cu influente de portocaliu daca bate soarele puternic daca soarele e la asfintit e un rosu visiniu iar daca e soare putin e un rosu inchis cu straluciri de argintiu ,sper sa va placa. |
e faina :)
|
bafta la RAR.a iesit bine masina si iti urez sa nu se ia vopseaua cand vei dezlipi alea de pe ea...;)
e cam naspa aripa fara nervura aia de ai astupat-o dar daca tie iti place................. |
man bv si sa ai grija de ea...stii ce nu imi place deloc...bara pe fata e super naspa...mai bine o lasa-i pe cea veche ...dar bine faci ce vrei...bafta la RAR...si in rest imi place mult culoarea....
|
bv!!!culoarea e faina!!!mie imi place!!!
ce nu imi place e faptul k ai schimbat spoilerul de p fata(asta nu se potriveste cu botul masinii) si k ai vopsit oglinzile...erau mai faine negre!!! bafta la RAR!!! |
nu crezi ca era mai faina toata o culoare, adica si spoilere-le to rosii?
|
a iesit foarte frumos...
|
mirifica...
|
NU are pic de luciu culoarea asta ! sau pozele sunt de vina? :-??
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning