![]() |
Re: vand flanse ;distantiere;prezoane ;inele centrare
valabil
|
valabil
|
Salut,
Inelele de centrare le faci la comanda? Am nevoie de 4 cu dimensiunile 57,3 la masina si 60 la roata. Gasesc la tine asa ceva? |
nush pt ce e valabil ca eu pt doua distantiere stau de aproape 3 luni si nu am primit,degeaba sunt la pret bun daca nu le primesti
|
Salut
Ma poti ajuta cu 4 inele de la 63.4 la 65.1 ? :???: |
Salut am un Citroen C4 si m-ar iteresa si pe mine niste distantiere de la 4X108 la 4X100 le vreau ieri daca se poate
Un nr. tel ceva? ms |
valabil
|
valabil
|
valabil, valabil, dar comenzile cand se onoreaza? eu renunt la comanda mea de acum 10 zile :)
|
imi trebuie 4 inele de cetrare , 58mm interior si 70 mm exterior , e urgent ...
|
valabil
|
salut. vreau 2 distantiere de 0,5 mm sau 0,7 mm maxim , prindere 5x100 cu guler de centrare ..as vrea din aluminiu mai usoare daca ai... astept raspuns ...multumesc
|
Salut! Pentru un Ford Fiesta, am jante de 15" de aluminiu de montat, originale sunt de 13...si vreau sa le pun pe cele de 15" 7j et35 insa imi trebuie sigur flanse distantiere... prinderea este pe piulite... ideea e ca as vrea in felul urmator: niste flanse cu tot cu inel de centrare pe ele, care sa le prind cu piulitele originale si pentru jantele de 15" sa am prinderea cu prezoane... care este grosimea minima recomandata pentru a prinde niste prezoane sigure si care ar fii pretul pentru flanse+prezoane?
|
salut! as vrea sa imi pun niste flanse pe ford focus 2 cu prinderea 5x108 ideea este ca nu stiu cat de groase sa le iau...am pus si niste arcuri sport eibach care mi-au coborat masina cu 30mm, pot sa vin la tine si sa probez flanse de 20mm si respectiv 30 mm, iau sigur un set complet de 4 dar, repet nu stiu cat imi va permite sa ies in afara.
multumesc! |
2 distantiere de bmw de 5mm gasesc? si la ce pret?
cat ma costa sa roluiesc aripile spate? ms |
| All times are GMT +2. The time now is 03:03. |
- Copyright 2026 4Tuning