Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   BZ 88 CVM (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/45450-bz-88-cvm.html)

bz_22_fxf 08-05-09 11:39

Re: BZ 88 CVM

cvm-ul este o bijuterie pe roti! sper ca si eu sa fac cat de cat la fel din hellriderul meu! ms pt ajutorul accordat syka respect!

Cresty 08-05-09 22:04

Vecine imi place dacioara ta.Felicitari arata foarte bine

sika cvmu 09-05-09 13:25

Va multumesc inca o data tuturor pt aprecierile aduse si imi cer mii de scuze ca nu pot fi prezent sa va raspund mai des. Va rog sa nu mai spuneti chestii de genu' "daca nu te deranjez" sau altele asemenea... Suntem o comunitate aici si p mine unu' nimic nu ma deranjeaza atata timp cat se mentin unele limite elementare de bun-simt.
Acum: - TL-55CDI, puntea cu discuri in 3 prezoane nu o mai am, s-a vandut
- dmo.mihai, tie ti-a raspuns alexutz03 cat se poate de clar, daca vrei detalii te pot ajuta
- alexutz03, nu ai de ce sa-ti ceri scuze...

alecsutz03 09-05-09 16:14

bine domnu'!succes in continoare cu masina...app...te rog daca mai ai in PC poze cu puntea cu discuri in 3prezoane...din cate imi aduc aminte aveai ietrier de olcit...:-??.ms

Cozmescu-Alin 09-05-09 21:57

2 Attachment(s)
Stopuri Alb-Rosu Sica nu prea are timp,si de acuma mai postez si eu cate ceva,nui asa vecinu?:lol:

PS: Unii munceste:writers_b si altii se ...:pelvic_th. Asta nu are nici o legatura cu masina:D

cornelloco 09-05-09 22:01

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 2303324)
Stopuri Alb-Rosu and coming soon a new surprise.Ohhh Yeaaah:drunk: Sica nu prea are timp,si de acuma mai postez si eu cate ceva,nui asa vecinu?:lol:

PS: Unii munceste:writers_b si altii se ...:pelvic_th. Asta nu are nici o legatura cu masina:D

sunt turcesti ?

Cozmescu-Alin 09-05-09 22:50

Quote:

Originally Posted by cornelloco (Post 2303335)
sunt turcesti ?

Da sunt turcesti,dar au o calitate relativ buna,si dau bine,spre deosebire de celelalte stopuri de dacie alea care sunt pe toate carutele de masini,eu cred ca astea dau chiar bine.Parerea mea:lol:

Shark7 09-05-09 23:33

Nu stiu daca a meritat efortul ca sa "ingropi" stopurile spate. Parerea mea e ca aratau bine si pe exterior, ca la modelul clasic (dar, asa "ingropate", macar nu o sa-ti intre apa in ele).

In rest masina arata foarte bine. Se vede ca ceea ce faci, faci din pasiune. Succes in continuare.

sika cvmu 10-05-09 10:37

Poze cu puntea gasesti pe paginile anterioare, in calc nu mai am. Multzumesc EMIN3M ca macar mai postezi tu poze k eu din pacate nu am timp :D shi inca ceva: nu mai da din casa :P... Triplele sunt intr-adevar turcesti pt ca nu am gasit pe nicaieri de Elba... daca m-ar putea ajuta cineva in acest sens... Oricum, intrucat sunt "ingropate" nu se cunosc marginile nefinisate... Oricum, eu unul sunt destul de multumit de efectul pe care il dau...

Cozmescu-Alin 10-05-09 10:39

Quote:

Originally Posted by sika cvmu (Post 2304209)
Poze cu puntea gasesti pe paginile anterioare, in calc nu mai am. Multzumesc EMIN3M ca macar mai postezi tu poze k eu din pacate nu am timp :D shi inca ceva: nu mai da din casa :P... Triplele sunt intr-adevar turcesti pt ca nu am gasit pe nicaieri de Elba... daca m-ar putea ajuta cineva in acest sens... Oricum, intrucat sunt "ingropate" nu se cunosc marginile nefinisate... Oricum, eu unul sunt destul de multumit de efectul pe care il dau...

Scuze Sica,da eram si eu imbatat de aburi fericiri am luat 10 la teza:lol:

sika cvmu 10-05-09 10:47

N-ai de ce sa-ti ceri scz. Felicitari!

TL-55-CDI 10-05-09 16:12

daca te intreb de unde ai luat triplele ale ne zici si noua??? sau e secret??ca tare as vrea si eu ceva mai frumos.ms

conty one 11-05-09 14:31

foarte fruuuumoasa masina...respect

Nebun4ever 11-05-09 15:08

ti-am admirat masina intr-o sambata la discoteca la berca, e foarte frumos lucrata si cu atentie la toate detaliile... cred ca erai in masina cand ma holbam la ea...:)) Incearca un xenon si tu (am observat ca ai farurile cu o tenta de verde)
Bafta!

AnduGTR 12-05-09 19:49

Syka, daca te tenteaza un kit Xenon sau Bixenon la pret bun imi spui. te duc eu la cineva ;)

All times are GMT +2. The time now is 14:48.

- Copyright 2026 4Tuning