![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
5 Attachment(s)
am montat flansele de 2 in spate si distantiere de 1,5 in fata si imi place cum se incadreaza dar daca sta cineva pe bancheta freaca putin
ideea e ca eu oricum va trebui sa fac ceva cu suspensiile si eu foarte foarte rar duc pe cineva in spate asa ca inca nu ma arunc inca sa modific aripile |
6 Attachment(s)
vacanta de primavara a lui Mr. CAT intre flori de mar....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
foarte aiurea jantele alea! dar nu mie trebuie sa-mi placa.
|
foarte frumoasa....felicitari
|
Quote:
trebuie sa recunosc ca au schimbat mult masina - mie mi se pareau ok si cele de 17 vopsite cu negru si rosu dar acum e cu totul altceva ma intreb daca tu ai vazut cum arata masina acum un an si ceva |
astazi am pus un filtru de aer conic - a fost asa o nebunie de moment si nu mai aveam rabdare - pe urma m-am dat prin oras pina am golit rezervorul
|
:) e bine k`ti place:D
|
https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/73309-europrojektz-romanian-chapter/page-2.html
Daca cei de la Europrojektz zic ca ai masina demna pentru clubul lor.. inseamna ca asa e Felicitari |
e o mare onoare pt mine - nici nu poti sa iti imaginezi cit de fericita sint ca Bebe s-a gindit la mine
din pacate in ultima vreme am fost cu gindurile aiurea si nu prea am stat pe forum - dar imi revin in weekend voi fi la Cluj la Iulius Mall cu clubul NIGHT SHADOWS din Alba Iulia la 4TUNING DAYS CLUJ - defapt MR CAT va fi acolo :D:D:D |
te vazui de cateva ori live prin Alba cu mr Cat...;)
super nice.....8) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning