![]() |
Re: B 65 LAF (laf rosu)
si sambata.. :d
|
salut . azi am fost la garaj la dany . cu un tovaras . a luat o pompa de benzina . SI am vazut MONSTRUL LAF .:-P mama ce jucarii are akolo la motor . abea astept sa il vad in miscare . .....si nu mai e mult . bafta dany
ps.Dany ne vedem saptamana viitoare pt o pompa noua :)):)) |
e ora 4.39 dimineata si ink se lucreaza la masina pt maine, speram sa ajunga masinuta k va face ravagii, pasiunea impune sacrificii :)) maine cu pozele de asta seara-dimineata
|
:lol: ee binee... abea astept sa vad produsul final ...
sper si eu maine sa fie gata, sa vedem ce poate.. ;) BAFTAA.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
;) |
Quote:
:lol: ;) |
Bv. Dany , ma bucur ca ai reusit sa termini masina .
Salut ! ! ! |
frateeeeeeeeee daca nu am mers la buzau nu imi pare rau dar stiu k am muncit o noapte la l a f cu ce am putut si eu pe acolo una alta si tot m-am simtit bine. dar totusi eu zic k a fost un semn k nu am fost la buzau exact cum ti-am spus si eu si ai vazut k asa a fost. deci bunutu tine cu tine.:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: deci pentru viitor casca ochii nu te grabi. nu este asa k doar sunt fratele tau mai mare:lol: :lol: :lol: :lol: . hai bafta.
|
1 Attachment(s)
dani uite filmuletul cu nea vasile !!! scuze k nu ti l-am dat aseara, dar nu mi-a mers netul:))
|
2 Attachment(s)
uite-l si pe ala cu FYR
|
o sa iasa treaba cu laf-u`. nu prea am eu timp, dar intr-o zi trec si eu pe la tine pe acolo cu fratimiu sa te plictisim putin
|
o sa iasa...ceva...superb...;)....vor fi mari surprize:)....pe la "liniutze"....:X abia astept :) sa iasa....LAF :x
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning