![]() |
Re: Bacalaureat 2007
Quote:
notele se vor afisa prima data pe http://bacalaureat.edu.ro , asa am aflat ce am facut .. inainte ca listele sa se afiseze pe la licee bafta maxima |
nu s-au afisat dar stiu ca atat am luat :) nu-i o rusine sa spui ca ai aranjat la unele probe =))
|
baieti, felicitari! am luat si eu azi 10 la sport...dar am 9 in oral la romana...si sunt cu morcovu pt romana scris....sper sa trec acum, nu conteaza nota...Sa auzim de bine;)
|
Quote:
|
la prima parte m-am descurcat tot timpul mai putin 2-3 sub la care trebuia sa scriu mai mult cica! argumentarea buna ! iar la III 2 pagini dar labartat rau litere mari si prima pagina numai depsre acel citat f putin de opera in sine :) pe merit era 6 si putin
|
eu am luat 6,15 la rom scris
si la restu aflu maine odata cu restu k acolo deja nu mai am emotii ..nu spun cum am aflat k oricum nu pot sa aflu si pt altii bafta tuturor! |
nu mai merge edu.ro :( scriu numele si cand dau Cautare zice Page Not Found :( sper sa isi revina asta-seara ca nu mai pot de emotii
|
8.75 la fizica.... AR TREBUI SA IMI SCHIMB NUMELE in ZWEISTEIN:d:d so so happy:D ... restu vedem la noapte:)
|
7.35 la romana , 10 la sport:P foarte multumit :) sa vedem si la restul diseara
|
Quote:
|
|
7,20 romana 8,10 mate 7,10 fizica
9, 10 , 10 oralele media 8,56 pentru cat "am invatat" e bine :) la romana speram la mai mult iar la fizica la mai putin :shock: |
de unde ai aflat? de pe edu sau....
|
nu de pe net..intelegi tu..
|
bafta tuturor, acum la inscrierea in facultatzi,.....dak ar exista o facultate de tuning as da bacul iar, dar yo la anul termin si facultatea, va las locul voua, bafta in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
- Copyright 2026 4Tuning