![]() |
Re: Chat....
Are atelierul pe starad Cutezantzei acolo psre Calvaria...sigur ai trecut pe acolo:)
|
pe negoiu.. numaru 15
|
ok, mersi :-D
|
buna seara ... super intalnirea din seara asta ...
|
era mutl mai faina fara gabori;)
|
Intotdauna trebuie sa strice distractia. :(
|
da ... asa`i ... stiti ce ar trebui facut ? o scrisoare la primar ... sa se faca o parcare speciala pt asa ceva ...
|
Vreau sa-i schimb culoarea la masina... cum procedez cu actele, cat ma costa?
|
Chiar tare buna a fost intalnire asta:D,pacat ca sa terminat cam repede:sad:
White_Dragonceea ce stiu e ca parca taxa e 80ron,exact nus stiu [procedurile,ca si eu am schimbat culoarea,dar in acelasi timp am si transcris masina pe numele meu,si asa miau zis astia sa vopsesc masina pe culoarea pe care vreau eu si dupa aia sa ma duc la RAR la identificare(nus daca asta te-a ajutat cu ceva) |
Si daca nu sunt proprietarul masinii pe acte pot sa-i schimb culoarea? sau trebuie prima data sa o transcriu pe numele meu?
|
Vopsesti masina in ce culoare vrei tu si dupa ce ai vopsit masina te duci la RAR sa itzi transcrie in cartea de indentitate a masinii si intalon culoarea in jur de 80-100de RON:)..pai merge cu tine proprietarul masinii:)
|
Asta nus.Dar daca rogi pe proprietarul masinii(in acte),cred ca se rezolva;)
|
A avut cineva luat talonul pt neoane?
|
era un preten sa ramana fara talon pentru 1 neon pus sub masina. (ne plimbam prin uniri cu neonu aprins:rolleyes2) noroc ca politaiu a fost de treaba si doar lam demontat in fata lui si nea lasat in pace 8)
|
o sa mi-l ia mie cam intro sapt 2:D dak tot asa umblu:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning