![]() |
Re: Club NUBIRA
Te-am prins Bolt...tot wolfraceurile astea frumoase le invarti... sunt superbe :)
|
Quote:
|
inteleg....deci as putea sa pun instalatia de la X5 si sa-mi iau eu doar becul xenon pe H4:D
|
Quote:
|
Sunt marfa ce e drept... era sa imi iau si eu unele la fel ca ale tale, dar am ajuns la altceva acum... niste borbet bs cu un et imposibil de mic si un j oarecum mare (et 15, j 8, r15 :) ). Deci eu trebuie sa indoi toata aripa acum :P
|
imi e mila de ea sa o torturez chiar asa rau :)) oricum presimt ca o sa mai indoi putin acolo ca acum am si coborat-o e posibil sa atinga .. dar asta cand da caldura sa pun jantele la loc
|
salutare oameni buni!!!
Bolt poti sa-mi zici si mie cum ai pu tu plasa la grila de la capota...ai taiat plasa aia de plastic si cu baghetele sau pur si simplu ai dat-o jos si ai inlocuit-o cu plasa??? |
tai alea de plastic care se vad,slefuiesti bine sa fie la nivel dupa care iei plasa o tai la forma si o prinzi intre rama aia cromata si aia de plastic si asta e tot necestia ceva munca dar iese frumos ;)
|
ok...multam pt info!
maine ajung la tara si cred ca o sa am destul timp sa fac tot felul de chichite pe le masina. asa ca....sa am spor la munca si vreme de "maistorit":D |
Bafta oricum aia poti sa o dai repede jos din masina si o poti face in casa la caldura :)
|
stiu...ma uitai azi la ea cum e prinsa acolo si am vazut despre ce e vb in mare...dar vreau sa fie si vremea buna caci imi place mie sa "maistoresc" la masina...si mai am si un proiector de facut si trebe sa ma bag un pic pe sub masina...ca nu stiu ce naiba are de imi arde becurile ca....cred am un scurt ceva...ori cand om umblat ultima oara am lasat proiectorul slab si poate se scutura filamentul...:neutral:
|
1 Attachment(s)
Grila.
|
super frumoasa....dar nu prea stiu de unde sa gasesc plasa modelul asta...am una dar e argintie(nu e problema..merge vopsita)dar e cam deasa si nu-mi mai place si nu vreau sa-i pun asa deasa....
stiti unde asa putea gasii sau pe la ce fel de magazine intrebat??? |
Eu am luato de la un magazin de piese auto universal si am luato cea mai deasa. Cu ,,ochiurile" mai mari, nu dadea deloc bine. Am luat grila cu mine cand am cumparat plasa si am pus putin dedesubt sa vad cum da.:lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:48. |
- Copyright 2026 4Tuning