Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

Alex30 15-09-09 20:35

re: Pentru pasionaţii de biciclete

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2641656)
cu o cheie speciala care intra pe interior

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 2641657)
exista 2 metode...

1.. sa ai cheie speciala care intra intre ax si pinioane... poti sa apelezi la un service in caz ca nu ai:P

2.. desfaci piulita pinioanelor.. le dai jos.. iti cad toate bilele.. scoti frumos cateii.. si bagi o cheie franceza sau un mox in lacasul cateilor... si invarti in sens invers al pedalarii... dar risti sa strici montantul respectiv... depinde de pinioane...

Multumesc pentru raspunsuri. S-a rezolvat cu ciocanul si o surubelnita. Si fara sa le stric :-)

aleyx_oltcit 15-09-09 21:18

bv..ce naiba pinioanele is treaba usoara :D

(!8Y_M 15-09-09 21:24

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 2642729)
Multumesc pentru raspunsuri. S-a rezolvat cu ciocanul si o surubelnita. Si fara sa le stric :-)

frate.. cat de mult erau folosite?:|

eu ma rupt o cheie speciala incercand sa scot un set.. si nu a mers nici cu blocat in menghina.. am reusit cu o cheie reglabila infipta in lacasul cateilor....

sau u ai desfacut decat pinioanele.. fara "miez"?

Alex30 16-09-09 20:43

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 2642872)
frate.. cat de mult erau folosite?:|

eu ma rupt o cheie speciala incercand sa scot un set.. si nu a mers nici cu blocat in menghina.. am reusit cu o cheie reglabila infipta in lacasul cateilor....

sau u ai desfacut decat pinioanele.. fara "miez"?

Mi-am schimbat jantele am pus duble si alea de pe jante duble erau foarte putin uzate iar ale mele erau ok asa ca le-am dat pe ale mele jos si le-am pus pe aia. Si eu am rupt vreo 2 surubelnite pana le-am scos dar in final am reusit :D. Si le-am desfacut cu tot cu "miez"

dns_dns 17-09-09 13:51

mersi d.y! am multa grija de ea

cca_golf 17-09-09 20:28

unde pot gasi in satu mare magazin de biciclete ? nu dhs sau first bike , pe la 6 milioane jumate daca se poate full suspension :-)

aleyx_oltcit 03-10-09 09:04

1 Attachment(s)
ii haaaaa

Darius DMS 03-10-09 09:37

1 Attachment(s)
salutari.....am o bicicleta dhs,si m-am gandit sa o fac dupa propriul plac....vreau sa fac o lucrare in gen NFS ProStreet...cred ca stiti la ce ma refer....culoarea va fi:negru mat cu verde(inca nu stiu,deschis sau inchis:???:),rotile negre cu buza neagra(ar da bine o jantele sa fie diferite???adica,una de-un fel si alta de altul),niste X-uri din alea(ca in poza)facute din sarma adevarata......cam astea ar fi planurile mele.....voi incerca sa pun si poze....orice sfat e bine-venit.....bafta tutunoro..

cu stima,DMSu

aleyx_oltcit 03-10-09 09:41

1 Attachment(s)
poi a mea e negru mat cu verde....pune verde mai inchis ..cu verde deschis o sa iasa naspa ...x-urile alea la aerograf iti ies bine ..dar nu iti ies pe vopsea mata(cred)..pune poza cu bicla ta s ao vedem

Champion 03-10-09 09:47

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2688249)
salutari.....am o bicicleta dhs,si m-am gandit sa o fac dupa propriul plac....vreau sa fac o lucrare in gen NFS ProStreet...cred ca stiti la ce ma refer....culoarea va fi:negru mat cu verde(inca nu stiu,deschis sau inchis:???:),rotile negre cu buza neagra(ar da bine o jantele sa fie diferite???adica,una de-un fel si alta de altul),niste X-uri din alea(ca in poza)facute din sarma adevarata......cam astea ar fi planurile mele.....voi incerca sa pun si poze....orice sfat e bine-venit.....bafta tutunoro..

cu stima,DMSu

X-urile alea nu dau bine pe biciclete pt ca pur si simplu nu ai spatiu pt ele...lasa jantele la fel ca o sa dea mai bine..fa jantele,ghidonul scaunul si furca fata negre mat si restu cadrului verde inchis (mat) astea-s sfaturile mele :) apropo dhs nu sunt bune mai deloc nu iti recomand sa iti bagi banii in ea dar daca asta e dorinta ta ..:)

Darius DMS 03-10-09 09:49

3 Attachment(s)
nu ai inteles...X-urile nu le fac cu aerograf,ci le fac din sarma adevarata....

uite poze de unde m-am inspirat(o macheta 1.18 )....ultima poza e faza cu sarma...

aleyx_oltcit 03-10-09 09:51

si tu vrei sa gauresti cadru? :| o sa iti intre apa ..na lasa x-urile fao la culoare frumoasa

Champion 03-10-09 09:53

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2688278)
nu ai inteles...X-urile nu le fac cu aerograf,ci le fac din sarma adevarata....

uite poze de unde m-am inspirat(o macheta 1.18 )....ultima poza e faza cu sarma...

Ba da, am inteles dar intelege si tu ca nu ai spatiu pe un cadru sa faci x-urile alea..:)

(!8Y_M 03-10-09 10:51

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2688178)
ii haaaaa

unde te crezi ma? la rodeo?:))) pune mana si fa bicla aia:-w ca te sparg... in ce stadiu e? ca pe mess nu te mai vede omu...

DMS-ule... daca le faci cu vopsea.. o sa iasa naspa pt ca e cadrul ingust... daca e faci cu sarma.. cum o faci? le lipeste cu super glue? ca sper ca nu gauresti cadrul...

un sfat.... du-te la careva care stie sa faca chestii deastea.. si sa-ti picteze o crapatura pe cadru.. si apoi sa faci si sarmele alea.. ca alea daia sunt puse;)

dns_dns 03-10-09 10:57

1 Attachment(s)
darius, uite o poza cu fosta mea bicicleta. poate te ajuta

All times are GMT +2. The time now is 10:05.

- Copyright 2026 4Tuning