![]() |
re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
Quote:
Multumesc pentru raspunsuri. S-a rezolvat cu ciocanul si o surubelnita. Si fara sa le stric :-) |
bv..ce naiba pinioanele is treaba usoara :D
|
Quote:
eu ma rupt o cheie speciala incercand sa scot un set.. si nu a mers nici cu blocat in menghina.. am reusit cu o cheie reglabila infipta in lacasul cateilor.... sau u ai desfacut decat pinioanele.. fara "miez"? |
Quote:
|
mersi d.y! am multa grija de ea
|
unde pot gasi in satu mare magazin de biciclete ? nu dhs sau first bike , pe la 6 milioane jumate daca se poate full suspension :-)
|
1 Attachment(s)
ii haaaaa
|
1 Attachment(s)
salutari.....am o bicicleta dhs,si m-am gandit sa o fac dupa propriul plac....vreau sa fac o lucrare in gen NFS ProStreet...cred ca stiti la ce ma refer....culoarea va fi:negru mat cu verde(inca nu stiu,deschis sau inchis:???:),rotile negre cu buza neagra(ar da bine o jantele sa fie diferite???adica,una de-un fel si alta de altul),niste X-uri din alea(ca in poza)facute din sarma adevarata......cam astea ar fi planurile mele.....voi incerca sa pun si poze....orice sfat e bine-venit.....bafta tutunoro..
cu stima,DMSu |
1 Attachment(s)
poi a mea e negru mat cu verde....pune verde mai inchis ..cu verde deschis o sa iasa naspa ...x-urile alea la aerograf iti ies bine ..dar nu iti ies pe vopsea mata(cred)..pune poza cu bicla ta s ao vedem
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
nu ai inteles...X-urile nu le fac cu aerograf,ci le fac din sarma adevarata....
uite poze de unde m-am inspirat(o macheta 1.18 )....ultima poza e faza cu sarma... |
si tu vrei sa gauresti cadru? :| o sa iti intre apa ..na lasa x-urile fao la culoare frumoasa
|
Quote:
|
Quote:
DMS-ule... daca le faci cu vopsea.. o sa iasa naspa pt ca e cadrul ingust... daca e faci cu sarma.. cum o faci? le lipeste cu super glue? ca sper ca nu gauresti cadrul... un sfat.... du-te la careva care stie sa faca chestii deastea.. si sa-ti picteze o crapatura pe cadru.. si apoi sa faci si sarmele alea.. ca alea daia sunt puse;) |
1 Attachment(s)
darius, uite o poza cu fosta mea bicicleta. poate te ajuta
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:05. |
- Copyright 2026 4Tuning