![]() |
Re: Accidente Rutiere De Pe Raza Judetului Iasi
Quote:
+ daca cei care se deplaseaza pe drumurile cu prioritate , cu "putin" peste legala.... cand mai intra si cei care asteapta la Stop sau Cedeaza ?! hmm ? * asa am avut si eu un mic accident anul trecut , foarte aproape de intersectia unde s-au " intalnit" si astia 2 ;) deci crede-ma ca nu-s deacord cu " circula fiecare cum vrea , ca doar suntem intr-o tara LIBERA " , e total erronat !!! Deci , mai cauta pe net despre libertate , si democratie , daca o inteleg multi ca tine si circula fiecare cum vrea si face ce vrea.... o sa fie jale pe strazi , pa bune !!! Viteza ucide , daca nu ma credeti... verificati pe gogu" :!: P.S. "ZStop cu off-topicu' pe acest subiect , ne mutam va rog in cafenea daca mai doriti sa discutam !!! |
Quote:
|
aham, mare dreptate are , si daca soferul de pe Logan ese tine tare , recupeeaza si permisul si nici nu plteste amenda / asta daca i la prima abater de genu" si daca se descurca la tribunal .
legea e lege , n a acordat prioritate / dar mai e si legea care ar trebui aplicata celor care-si abandoneaza carutele in coltul intersectiei / blocand astfel vizibiliatea.... si drept urmare poate reupera permisu" , desigur ramane cu paguba materiala / asa cum am ramas si u intr-un accident aseaanator / desigur eu fiind in locul celui cu logan :-P prin urmare nici titlul nu e prea grozav , ca NU tipu cu loganul a provocat accidentul , practic el este o " victima ' a societatii care NU are destule locuri de parcare 8) daca-l cunosteti pe tipu" cu logan ,trimiteti-l la mine sa-l pregatesc pentru tribunal ;) Viteza Ucide !!! circulati cat de cat in limita legala ! NU exagerati !!! ceva cu adevarat penibil / intre 2 colococalari : http://www.tion.ro/impact-intre-un-m...10318-07524666 * ce tare i-a zburat farul stga la mergedes... incredibil / daca nici astia nu-si merita soarta / atunci cine ?! P.S. stiu ca nu i de iasi, dar... e prea penibil sa nu l vedeti. |
ce victima e ala cu loganu ?? trebuia sa se asigure de 10 ori inaite sa iese !!
|
Te asigur ca si cel cu loganu este VICTIMA :-P ( victima sistemului ) :-P
* asa cum cel care l-a busit avea dreptul sa circule / ca doar era pe drumul cu prioritate / tot asa si cel cu loganu avea dreptul conform legii la VIZIBILITATE in intersectie / dar daca vizibilitatea era obturata de cateva carute parcate ILEGAL la mai putin de 5 metri de coltul intersectiei / are MARI sanse sa-si recapete permisul ( desigur daca-i merge gura & mintea si google , daca se pregateste si insista la tribunal ). * cum spunea cineva mai in urma ( e democratie , e totul posibil , am ajuns in tara tuturor posibilitatilor ) . * bine ca nu au fost victime omonesti / ca se complicau lucrurile / teoretic nici NU trebuiau sa ajunga la militie / se putea ajunge la mica intelegere / daca sunt implicate doar 2 carute si NU sunt victime ,si desigur are asigurare macar cel care "trebuie" sa se considere Vinovat.... nici nu se mai deranjeaza militia. Atentie la prioritate !!! e democratie si cel care-ti vine din dreapta...poate circula " cu cat doreste " !!!! Viteza ucide ! NU uitati !!! |
Daca acolo pe sararie el nu a reusit sa evite loganul, ori se uita dupa pasarici ori ....... nu a mai franat deloc. La un 50-60 observi si priviea la drum, cel putin eu asa cred; ca observi daca isi scoate vreonul botul in strada. Poate gresesc eu....
|
Accident grav la fundatie, un tramvai a ramas fara frane, a deraiat, a spulberat sase masini, a intrat intr-un autobuz si a un pasager dintr-o dacie a fost pur si simplu sfartecat.
Norocul meu ca am fost cu cateva masini mai in fata :| |
Quote:
|
da, era d-asta nou, ca il vazusem si cand am trecut la deal, era in statie, si culmea..13 :|
|
|
Quote:
|
Quote:
|
trist foarte trist, e grav cand ai un accident cu un tramvai :cry:
cred ca ar fi mai indicat sa se renunte de tot la acest mijloc de transport in comun / desigur sa tripleze numarul de trolebuze sau autobuze dar sa scoata linia de rurale ca ne omoara bucsele si directia ne streseaza si ne distruge masinile. cine-i pentru desfiintarea tramvaielor ?! :twisted: |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Uite aici tramvai si trecerei peste linia de tramvai din Barcelona anul 2010...
Stai linistit ca sunt resemnat. Noi nu vom avea vreodata asa ceva....:cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:44. |
- Copyright 2026 4Tuning