![]() |
re: Colantari auto profesionale
Quote:
- stalpii : 40 ron - aripa spate sau aripa fata? |
Am vazut lucrari executate de voi, tot respectul, arata foarte bine. Succes in continoare.
|
Pai, nu stiu exact dimnesiune: cam cat o capota de astra g (o sa o masor in week-end si va dau dimensiunile exacte). iar desenul, in principiu ar fi vorba despre un bust uman.
Quote:
|
Salu! Ma intereseaza o folie transparenta pentru protectia exterioara a unui seria 1 negru. Ai asa ceva?
|
Salut. Am si eu un Ford Mondeo modelul nou (din 2008) si vreau sa-i colantez capota (in V sa urmeze liniile capotei),plafonul si portbagajul (+ eleron). Ma gandeam sa-i colantez si consola centrala (pe langa cd-player si schimbator). As vrea sa stiu si eu cat m-ar costa tot si daca se poate sa-mi spune-ti preturile atat pentru autocolant tip carbon cat si pentru negru lucios. Astept reply cat mai curand :-) .
Multumesc ! |
Sall ,ma intereseaza si pe mine folie neagra lucioasa pt.o capota de calibra.vreau sa stiu daca se poate trimite prin curier,ca nu as veni din Oradea pana in Bucuresti numa pt.capota.merci
|
Quote:
|
Quote:
Printul este protejat cu o folie de laminare pe deasupra. Aceasta folie impiedica zgarierea printului si decolorarea acestuia sub actiunea razelor UV. |
Quote:
De obicei se pun folii de aceeasi culoare sau culori contrastante, pentru efect. |
Quote:
- capota : 150 ron - plafon : 150 ron - portbagaj : 150 ron - consola centrala : 75 ron Preturile pentru imitatie de carbon Oracal sunt urmatoarele: - capota : 200 ron - plafon : 200 ron - portbagaj : 200 ron - consola centrala : 100 ron Preturile pentru imitatie de carbon 3M sunt urmatoarele: - capota : 450 ron - plafon : 450ron - portbagaj : 450 ron - consola centrala : 200 ron |
In pretul capotei intra si colantarea grilei tot in V pana deasupra numarului de inmatriculare ? Aceeasi intrebare si pentru portbagaj .. este inclus in pret (150 ron) si eleronul ?
Imi puteti da detalii in legatura cu legalitatea autocolantului ,in conditiile in care o sa am acoperit mai mult de 30% din masina ? Dupa colantare primesc si o adeverinta, un act sa ateste faptul ca este colantata sau trebuie sa merg neaparat la RAR :?: . Ms.pentru raspunsul anterior :) . |
Salut
1 Attachment(s)
Mai intai de toate vreau sa va spun ca faceti o treaba super tare ... Felicitari !!
Durerea mea este sa stiu un pret si timpul de lucru (nefiind din Bucuresti) pt masina mea , am un Ford Focus si as vrea sa devina total alb mat cu capota , plafon , portbagaj si oglinzi in folie tip carbon . Pun o poza daca ajuta cu ceva ... Astept un raspuns de la voi !!! Bravo pt munca voastra si spor la treaba !! Cu Respect Bogdan !! |
10 Attachment(s)
Quote:
Avand in vedere faptul ca le vei face pe toate 4 vei putea obtine o mica reducere. Dar asta o vei discuta la firma cand vei ajunge cu masina. Pentru aceste modificari ale aspectului masinii, avand in vedere ca nu depaseste 40 % nu ai nici o problema. Iar la RAR, daca vrei vreodata sa iti schimbi culoarea in talon, nu trebuie sa ai nimic la mana. Mergi cu masina cu noua culoare sau cu modificarea adusa la culoare de baza si ei trec : negru + argintiu, negru (daca ai avut o masina alba si ai facut-o negru mat, de exeplu) sau orice alta culoare ai pe masina in acel moment. |
Re: Salut
8 Attachment(s)
Quote:
Timp de executie : 5-6 ore. Garantie 12 luni. Alb mat laterale si bari + carbon Oracal (cpt+plf+pbgj) |
1 Attachment(s)
cat ma costa colantarea plafonului cu negru lucios? (intre dungile alea negre + eleronu ala cu stop pe el) si pentru cand as putea sa fac o programare
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:23. |
- Copyright 2026 4Tuning