![]() |
Re: Accidente
Quote:
|
O vazut careva ce o fost sambata la politie pe albac? plin plinut o gramada de lume cu masini lovite...o nins un pic si culmea parca toti handicapatii s-or suit la volan. Acolo trebuia sa faceti poze :) Masina mea era parcata si o venit unu hotarat de mi-o spart tot spatele... **tule muma lor... ASTA E A 4 OARA cand mi-o loveste careva in parcare
|
:) asta da ghinion....poate face un dk frifting in parcare si-o scapat-o :P
|
1 Attachment(s)
Masina unui prieten,mah rog a lui taicaso.In drum spre bucovina o derapat si o agatat nush cum parapetu.Era sa pice naibii in prapastie.Ce face lispa cauciucurilor de iarna :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
rar mai vezi asa ceva domne feri!(nu stiu daca ii locul potrivit dar vreau sa stiu de unde pot face rost de un eclipse mai noua sau mai veche )contact me cu detalii |
|
urat de tot frate...
|
"Nu era in nici un club al pasionatilor"...adica????...ce vor sa zica cu asta?...ca cine e intr-un club face accident...wow!!!...surpriza...nu era!?..."pista pentru formula 1"...ba cine dreaq le scrie replicile la astia?????????????????
|
doar unu o scapat si l-au dus la chirurgie plastica ieri pe la pranz....au fost la stirile de azi noapte de pe tvr1
|
de vreo 10 minute am vazut un accident destul de grav, la Lukoil Manastur, la coborare spre fabrica de bere. O Skoda Octavia MPV era spulberata pe rampa spre pompele din benzinarie, dupa ce a fost lovita din spate, destul de tare , de un CLio Symbol. Politia a venit, se pare ca erau victime, si au aparut si pompierii, pentru ca totul era chiar la intrarea in benzinarie.
Banuiesc ca Skoda ar vi vrut sa intre in benzinarie, iar Renaultul a lovit-o puternic din dreapta spate......altfel nu imi pot da seama, dar Renaultul era spre Hotel Pami distrus frontal, iar Skoda la intrarea in Benzinarie cu spatele distrus...... |
Quote:
|
nu nu nu, era un CLio alb, si scria Arabesque pe el, de firma....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:15. |
- Copyright 2026 4Tuning