Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Liniutze de 1 mai la mare pe 29-Aprilie-2007 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/38710-liniutze-1-29-aprilie-2007-a.html)

B38TNY 02-05-07 16:50

Re: Liniutze de 1 mai la mare pe 29-Aprilie-2007

vad ca vati distrat bine ......am vazut si eu fimuletele....super tare...toate meritele si laudele catre organizatori..bafta in continuare:))

AlecsM 02-05-07 18:37

Quote:

Originally Posted by lascarica (Post 880768)
Sper ca la astea te referi....despre film,esti sigur ca nu este intre cele atasate de ZoliaT in topicul cu pricina?:)

da despre asta e vba ...dar ...la filme nu am gasit decat ce era filmat de la start si nu se vedea distanta dintre masini si nu am gasit nici la cele filmate de sus ...de altfel ft tare ideea !

merci mult

Razvan-CT 02-05-07 19:25

felicitari tuturor.. care au organizat aceasta minunata cursa.. a fost foarte tare.. nu au fost incidente.... ceea ce ma bucura enorm..
multumesc organizatorilor.. ca mi-au oferit sansa sa fiu voluntar la aceasta cursa.. si sper ca pe viitor sa mai particip ca voluntar.. si la altele curse

despre organizatori.. am numai cuvinte de lauda..
sebastian.. foarte echilibrat.. a coordonat totul ca un dirijor.. si totul a fost perfect..

florica.. la fel.. un mare om..si-a indeplinit sarcinile perfect.. spun asta pentru ca l-am vazut in actiune.. si nu a ezitat nici o clipa..

sa nu uit si de participanti care au fost foarte civilizati.. au respectat intocmai.. indicatiile organizatorilor..

FELICITARI TUTUROR.. PENTRU ACEASTA MINUNATA CURSA... chiar daca au mai fost mici scapari cu.. spectatorii..

radu_lkv 02-05-07 20:08

Quote:

Originally Posted by Katyyy (Post 880220)
Da un Lamborghini ca de omul are opel de 204cp din 1992 . Ce sfat tareeee.

Poate evo9 peste 15ani se da cu porsche din 2021.

Mare comparatieeee, pacat ca ai avut opel si compari opel din 1992 cu evo si subaru din 2006.

Cum dau soferii cu Vectra A flas la Lamborghini pe autostrada cu 260km/ora

sunt un mare fan al motoarelor C20LET ;)
dar din pacate nu am fost la cursa si nu mi-am dat seama pe cele cateva filmulete ce masini cu tractiune integrala au mai fost, inafara de subaru si mitsubishi..:sad:
am inteles ca mai erau si seaturi si audi etc...
eu stiu f bine cum e cu cai multi si pe integrala, dar si pe tractiune fatza...nu se compara...la calibra 1,2 si o mare parte din 3 era un pare patinaj de roti, iar masina aproape ca nu se misca...nu am vrut sa fac o comparatie intre motoare, ci doar intre tractiuni

dogarel 02-05-07 20:17

https://www.youtube.com/watch?v=x6Ki9N945kY
Sper ca asta sa-ti fie pe plac :P

SEBASTIAN 02-05-07 22:04

Nu vreau sa fac prea multe comentarii.
E clar ca experianta si echipa de organizatori-coorganizatori si sprijinul Xteam au fost de mare efect.
Cheia succesului a constat in asezarea publicului!
Ca parte negativa si amendata de mine este lipsa la start a membrilor INSOMNIA.
Iar daca este drumul ales de ei le urez succes, desi nu cred ca e o rusine sa te pui la start, chiar daca un ursulet muncit sau altceva iti injumatateste sansele.
Felicitari participantilor si multumiri deosebite colaboratorilor care au fost la un mare nivel de profesionalism si caracter.

GTA 02-05-07 22:45

Quote:

Originally Posted by radu_lkv (Post 881255)
sunt un mare fan al motoarelor C20LET ;)
dar din pacate nu am fost la cursa si nu mi-am dat seama pe cele cateva filmulete ce masini cu tractiune integrala au mai fost, inafara de subaru si mitsubishi..:sad:
am inteles ca mai erau si seaturi si audi etc...
eu stiu f bine cum e cu cai multi si pe integrala, dar si pe tractiune fatza...nu se compara...la calibra 1,2 si o mare parte din 3 era un pare patinaj de roti, iar masina aproape ca nu se misca...nu am vrut sa fac o comparatie intre motoare, ci doar intre tractiuni

Radule in afara de UFO m-am mai dat cu un TT 4x4 dar cu care am ratat a 2-a si am pierdut......si cu un S3 tot 4x4 pe care l-am batut chiar daca la start mi-a crapat(la propriu) cutia de transfer......eu zic ca m-am dat numai cu masini peste clasa mea si integrale pe deasupra si Cazanu` meu fuge destul de tare.

@Sebastian Felicitari pentru organizare tie si colaboratorilor tai......putin cam inghesuita locatia dar in rest totul merita nota 10+....poate data viitoare vedem si ceva grupe.

criss 03-05-07 08:04

Quote:

Originally Posted by B 99 CZR (Post 880140)
felicitari organizatorilor
frumoasa cursa
cei kre s-au dat cu mine,tin sa va anunt k am venit cu 270cp reglati d un boost controler manual kre cu leonul negru nu a mai tinut si a clakt
dar nu-i nimic :)
oricum,frumoasa masina am :P

CZR-ule cati cp ai in talon?ne intalnim la Oradea? :-)

CZR 03-05-07 10:48

Quote:

Originally Posted by criss (Post 881814)
CZR-ule cati cp ai in talon?ne intalnim la Oradea? :-)

off topic
225,dar cu ajutorul lui dumnezeu.la oradea o sa sar d 400cp ;;) asa k dak insisti...

criss 03-05-07 10:58

Quote:

Originally Posted by B 99 CZR (Post 881982)
off topic
225,dar cu ajutorul lui dumnezeu.la oradea o sa sar d 400cp ;;) asa k dak insisti...

m-am linistit :-) ,mai povestim una alta cand treci prin ARAD ;)

si ca sa fiu on topic,felicitari organizatorilor pt ordine si disciplina :D

CZR 03-05-07 11:32

as fi preferat totusi grupe k sa nu mai fie discutii d genul...din mers t fac,sau dau nos si sar 3 masini in fata...
a fost frumos sa vad toti granzii ...micutzu,sebastian si florica alaturi k sa iasa bine...si a iesit,la mai mare

dolb 03-05-07 11:43

a iesit foarte bine, desigur si eu as fi preferat grupe ( poate asa ma inscriam ) :( asta este.. next time :D

NSL_KiwY 03-05-07 11:55

Intr-o asa locatie "imposibila", nr.de masini mare ( in jur de 140) grupele ingreunau totul, dadeau totul peste cap... Cred ca asa a fost cel mai bine....

dolb 03-05-07 11:57

da... ai dreptate ...... in fine nu vreau sa critic.. a iesit bine ;)

metal_militia 03-05-07 12:30

Quote:

Originally Posted by [-KiwY-] (Post 882090)
Intr-o asa locatie "imposibila", nr.de masini mare ( in jur de 140) grupele ingreunau totul, dadeau totul peste cap... Cred ca asa a fost cel mai bine....

au fosr 93 de masini ;)

All times are GMT +2. The time now is 08:46.

- Copyright 2026 4Tuning