![]() |
Re: IONIZARE sau FOLIE-autorizata (pe geamuri)
120 .. am auzit in alte parti 150 .. si in alte parti doar 1 mil .. sau 1 mil juma .. nush ce sa mai cred ;))
|
Eu stiu undeva pe Grivita, cel mai ieftin costa 7 mil......zi si mie daca sti vreun loc unde ia atat de ieftin cum ai auzit tu
|
targu mures .. hmm nush sa iti zic locu` exact .. o sa iti zic dupa ce imi pun ;))
|
Quote:
MONTEZ FOLIE AUTO AUTORIZATA ! ID DE MESS niketn2004! mail [email protected]! |
La banii aia iei folie dar nu omologata!In Craiova costa 4.5 mil omologata numai pe usile spate si luneta!Pe fata oricum nu ai voie sa pui ca ramai fara certificat!
|
nu ramai, daca pui Marca SolarZone iti da autorizatie pentru 95%geamurile laterale spate+luneta si in autorizatie nu este precizat foarte clar pe care geam ai si ce fel de, in mare atat scrie "pe baza legii 2007.... masina este dotata cu folii protectoare bla bla... in afara de parbrizul". eu am 95% geamurile laterale spate + luneta, pe geamurile din fata laterale am 70% plus am un parasolar mare pe exteriorul parbrizului, credeti-mi ca am fost oprit de multe ori pentru folii si pana acum fiecare politist a acceptat autorizatia. Altfel la noi in Targu Mures te costa toata treaba asta aprox 500 RON tot cu autorizatie!
|
Quote:
|
eu ash prefera ionizare...
fiecare cu gusturile lui...arata bn si folia da nu imi place k in timp se strika (parerea mea) |
4 Attachment(s)
nu este precizat exact, clar... ionizarea e mai faina dar de ex. la noi in mures costa cam mult si in plus in caz ca vrei sa dai jos e mai complicat decat cu folia. Am pus cateva poze cu masina cum arata cu folia asta, eu cred ca este destul de inchis, nu prea vezi in masina, si dinauntru se vede chiar bine afara. si am fost oprit de politisti, s-au uitat la autorizatie si atat, n-au avut nimic in potriva.
|
Quote:
|
Quote:
|
e adevarat ce am auzit ca ionizarea slabeste rezistenta geamului?
|
nu cred k are vre-o legatura....
|
cat de negre pot sa`mi fac geamurile fata legal?
|
-FOLIE AUTO OMOLOGATA RAR 150 RON !!!
-DIMENSIUNE : 600 X 50 !!! (ajunge pt orice tip de masina) !!! -certificat omologare + garantie + actipildurile d la omologare !!! -pe omologare s scrie sasiul masini, numarul d inmatriculare si numele posesorului masinii !!! -codul actipildelor este acela dupa omologare !!! -acesta este doar folia, si nu include montajul.... -folositi pm'ul .. VA MULTUMESC !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning