![]() |
Re: Machete in lucru - Reme
Felicitari!
Micul monstru ar merita, din plin, o minidiorama sau o vigneta pentru a fi pusa si mai bine in valoare. Spoor! |
Multumesc Doru! Poate pe viitor cand o fi ceva timp, voi face o diorama pt ea. Momanetan sta langa celelalte Porsche-uri.
|
5 Attachment(s)
Recent refacuta 99%
Ferrari Enzo 1/18 Hotwheels. Demontare Curatare Polishare Spalare Montaj |
2 Attachment(s)
Transformare din Rally in Street
Peugeot 205 GTi Turbo Poze cu varianta vopsita! |
Much like, big wow :D
Arata bine ENZO, la Peugeot parca e prea sclipicioasa vopseaua dar astept sa vad finalizata |
6 Attachment(s)
Ferrari Testarossa
By Bburago 1/18 Macheta a fost demontata intragral. Totul a fost spalat si curatat. Apoi toate zonele cu punctele in care a sarit vopseaua au fost remediate. Parbrizul a fost polishat pentru a estompa din zgarieturi si matuiala. Au fost facute chederele cu vopsea, asemenea variantei 1/1. urmeaza detalierea motorului conform cu originalul. Macheta a fost montata inapoi si adaugata colectiei. Enjoy! |
Imi place ca nu stai ;)
|
Quote:
|
Observ ca nu stai o clipa :)))
|
Quote:
|
18 Attachment(s)
Salutare!
Pentru astazi am pregatit ceva special din 1955. Este vorba despre un Chevrolet Pick-up! Produs de ???, cred ca MotorMax sau SunnySide la scara 1/24. L-am gasit o batrana, avandu-l de vanzare si l-am cumparat. 15lei a costat. Acasa mai aveam unul de la SS insa cu lipsuri. Acesta avea urmatoarele lipsuri: roti fata si directia stricata. Am reusit sa fac din doua, unul bun insa fara directie. Iata cum... sper sa va placa! |
Ce bine arata. Bravo domnu'
|
Quote:
|
Ador camionetele aste!
Ma bucur ca ai reusit sa il pui pe raft intreg!!! |
Quote:
|