![]() |
Re: Dej
Bai booogye...io astept sa te vad ce stii pe sosea....ma doare-n talau ce detzii tu... si ce masina ai tu...
Deci sa stii si tu,pe mine prea putzin ma intereseaza tuningul la o masina....pe mine ma intereseaza motorul cat e de meseriash si soferul cat e de meseriash...ca oricum pana la stadiu de tuning adevarat mai avem mult drum...cel putzin in dej.Pana atunci...rupem soselele....hai pa |
Si inca ceva...catzi caluti ai pe skoda?...daca chiar ai o skoda!
|
mah.. tare va agitati voi aici.. nu am citit tot, va urez succes, dar inainte sa va luati masini (sau sa le faceti ceva care aveti) .. convingeti primaria sa va asfalteze draq drumurile.. daca e un loc prin care urasc sa trec din cauza drumului .. ala-i DEJ!
|
da noi avem taburi si buldozere , nu ne trebe drumuri =)))))
...si degeaba ar asfalta ca dupa 2 saptamani iara sapa =))) |
:)) pai chiar asta-i treaba.. nu fac lucrari cum trebuie si sa puna asfalt de calitate.. nu am prea multe de reprosat pt ca si in bn e neglizat acest aspect (c p in trecut ca au inceput sa raspunda reclamatiilor) .. decat ca e groaznica portiunea aia de drum .. crede-ma ca merg 1-a a-2-a pe acolo.. si numai in slalom.. oricum am descoperit o alta ruta :lol: ocolotoare ../ prefer sa merg mai mult decat pe acolo..
|
bine ma...orasu Dej e special =))) nu poti sa-ti iei o masina klumea ca o varzalesti in 5 luni, numa petece si gropi ...de praf numai vb...incearca sa mergi cu geamu lasat ,trece un autobuz pe langa tine , ca si cum ti-ar arunca cineva o fumigena in masina :lol: ... si e plin de mari soferi,de "raiseri" =)))(vorba lu' srx) si etc...dar noi nu avem ce face,tre` sa suportam ..
|
Quote:
|
Quote:
|
ma intereseaza o scoala de pilotaj......stiu si eu cate ceva dar vreau perfectiune..................zicetimi voi ceva dak stiti......ca sincer inca nu mam interesat calumea de subiectul asta,intreb doar in stanga sin dreapta:|
|
si mogo......veci nu o sa ai ocazia sa faci o cursa cu mine:(:(:(:(:(
|
vedeti ca unele subiecte sunt offtopic .....be careful:!:
|
Booogye...daca zici ca ai 172 de cai pe skoda...si e si adevarat...atunci e ok....ar trebui sa zboare pe drum...
Dar nu stiu dc parca tot am impresia ca esti ceva coptil de lemn care vrea sa-si bata joc de noi cu povestile astea... P.S. convinge-ne ca e adevarat ce ai zis despre tine... poze.. ceva de genu...si atunci tot respectu! Pana atunci....ciocu mic si joc de glezna! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
- Copyright 2026 4Tuning