Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Cine ne lucra la masini?-evenimente placute si neplacute (https://forum.4tuning.ro/85-arad/35268-lucra-masini-evenimente-placute-neplacute.html)

madutz2006 10-05-12 11:17

Re: Cine ne lucra la masini?-evenimente placute si neplacute

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by paulpirvu (Post 5017103)
da stiu eu, este vorba de piele sau textil ?

textil ! trebuie acoperita gaura cu un burete si facut un petic sau schimbata toata laterala...

paulpirvu 10-05-12 19:47

0753564127 - adi

Dai un telefon si intelegetiva.

axa13 26-05-12 00:52

Salut,am nevoie de un MESTER care sa-mi faca o diagnoza motor am probleme cu motorul cand urca apa la 90-95 grade,am fost la un mester la testat a curatat EGR-ul si atat.

axa13 26-05-12 00:54

Revin, detin un opel vectra B1,6 16V anul 1997

brummy 26-05-12 09:21

si ce se intampla cu motorul cand urca apa la 90-95 grade?

axa13 26-05-12 16:23

Pai prima problema e ca nu mai nu mai are sprint nu trage ,si la 1800-2000 turati incepe sa mearga in bot (samnceste motorul)dar cand calc pedala de acceleratie si dau sprint nu mai face chestia aia smancitul, la rece motorul nu face asa?

Maniak22 26-05-12 19:44

Si normal la ce temperatura vrei sa stea vara ?

axa13 26-05-12 20:31

MANIAK,eu nu am intrebat de ce creste tem.la motor sau de ce e cald afara????

brummy 28-05-12 10:36

pare a fi lipsa de benzina, test motor pot face in fel si fel de locuri, ai o gramada de posibilitati. suna la Florin - 0745-427553

RCarlos 31-05-12 23:13

si eu fac test motor Opel Gratis daca cumparati piesele de la mine... daca nu atunci costa

Maniak22 20-07-12 15:33

Cine stie in Arad un electrician care sa stie meserie ?
Vreau sa imi pun niste scaune reglabile electric la masina si am fost si la cei de pe Padurii si la cei de pe Elena Ghiba Birta si inca in vreo 6-7 altii si nu stiu sa faca asa ceva chiar daca firele sunt trase deja:D.

calinpetco 21-07-12 22:37

stiu si aia, stai linistit, doar ca din cate am observat, astea-s lucrari pe care majoritatea le ocolesc... sunt oarecum nerentabile, pot aparea complicatii si munca nu e platita...

iti las in PM nr de tel al unui electrician foarte bun, suna-l si vezi

Maniak22 22-07-12 15:30

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 5110645)
stiu si aia, stai linistit, doar ca din cate am observat, astea-s lucrari pe care majoritatea le ocolesc... sunt oarecum nerentabile, pot aparea complicatii si munca nu e platita...

Ms mult. Am sa ii dau luni un telefon sa incerc

Maniak22 10-08-12 17:56

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 5111199)
Ms mult. Am sa ii dau luni un telefon sa incerc

Va sugerez sa nu mergeti la ''electricienii'' de pe Elena Ghiba Birta, strada cu Spitalul Municipal fiindca am luat o mare teapa la ei.
Mi-au fost recomandati cu incredere de la electricienii de pe strada Padurii care nici un electromotor nu sunt in stare sa repare si sa te tina mai mult de 2-3 luni.
In fine. Am ajuns la cei de pe Elena Ghiba Birta sa imi monteze un volan cu comenzi. Tin sa precizez ca si volanul vechi avea aceleasi comenzi si am recurs la ''profesionisti'' sa mil monteze pentru ca nu aveam torx si nu vroiam sa stric ceva ca sa nu il aliniez bine dupa ce il dau jos pe cel vechi.
Evident mi-au spus ca volanul vechi e stricat si ca am si un fir/banda rupta undeva sub volan. Am zis ok si am zis daca tot am venit macar sa imi scoata erorile de la stopurile de facelift cu led ce le-am montat in locul celor nonfacelift. Mi-a facut piticu blond treaba si mi-a si cerut 80 de lei. I-am platit cu totul ca nu merita nici un 50 de lei dar am zis hai sa fie. Am mers 100 de metrii cu masina si mi-au aparut din nou erorile in bord. Am mers inapoi si evident ca nu mi-a mai putut scoate erorile cu pretextul ca noile stopuri cumparate noi noute sunt ruginite la contacte :rolleyes2. Evident nu erau si dupa ceva scandal tot nu mi-a dat banii inapoi.

Pe urma am fost la un prieten si in 10 min mi-a montat volanul si merg perfect comenzile pe el. La stopuri trebuiau 2 fire puse in alta pozitie, operatiune ce a durat tot 10 min.
Blondu pitic m-a tinut 3 ore la el si nu mi-a facut nimic la masina si m-a furat si cu banii.
Nu am vrut sa fac rau nimanui doar am vrut sa va dau un sfat. Va salut

Maniak22 10-08-12 18:00

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 5110645)

Nu a avut timp electricianul din Minis de mine fiindca avea ceva de lucru mai important din care ii ieseau mai multi bani. L-am inteles pe om nu a fost nici o problema.
Pe langa asta il apreciez ca nici nu ma cunostea si mi-a dat mura in gura toti pasii sa imi montez singur scaunele. Si chiar am facut-o singur si nu e greu deloc cum ziceau vreo 7-8 electricieni prin Arad ca nu se poate ca imi trebuie nu stiu ce module de comfort si nu stiu cate scheme si vrajeli.
Ms inca o data

All times are GMT +2. The time now is 17:42.

- Copyright 2026 4Tuning