![]() |
Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie. Ce ne face pe noi sa uram barbatii?
Quote:
sa mai zica vreo femeie ca barbatii sunt porci ca indiferent cu cine ar fi se uita dupa alte femei (a se intelege ... ) :). Bine a zis cine a zis ca nu era nici mai desteapta, nici mai frumoasa, nici mai cine stie cum - era doar ALTA :) Quote:
Lasand gluma la o parte, sunt o gramada de oameni (sper sa nu fiu acuzat de misoginism - am intalnit mai mult femei) - care au diverse frustrari/draci/etc pe cineva si isi varsa aceste probleme pe altcineva. Lipsa de judecata.... |
as fi tare recunoscatoare ,daca nu ai scoate afirmatiile mele dintr-un anumit context.;)
nu e nici o suparare,dar eu chiar ma straduiesc sa caut o cale de mijloc,calea cea mai rationala de a explica anumite lucruri neplacute,asadar chiar nu imi convine sa foloseti cuvintele mele sa iti sustii ideile. pe de alta parte,barbatul,care ajunge sa fie fascinat de o ALTA femeie,pt simplul fapt,ca este alta...te pune putin pe ginduri.oare,ce o fi fost in capul lui,cind a facut alegerea anterioara,daca "prospatura" il face sa se reorienteze cu viteza luminii????eu as vota optiunile "vid" sau "lipsa de activitate celebrala". |
Quote:
|
as vrea sa stiu si eu parerea voastra despre situatia in care ma aflu... o fata mai micuta putin decat mine... tot timpu vorbeste cu mine zicandu-mi bro... tot timpu imi zice te iubesc tare ma alinta... e chiar draguta si tandra... dar nu imi pot da seama daca ma place cu adevarat deoarece imi vorbeste despre alti baieti pe care ii place... cand ma intelnesc cu ea tot timpu ma "tachineaza".. ma gadila, scoate limba la mine.. si.. la inceput nu i-am dat atentie a suferit dupa mine dar acum au reaparut aceste sentimente ale ei.. iar acum se pare ca si gandul meu zboara la ea... o parere va rog :-)
|
combina te cu ea....scote`o in orash !
|
Quote:
PS: Vorbesc din proprie experienta. |
Quote:
Vezi tu... prietenul cel mai bun al ei. |
nu de multe ori, "fratioru " ajunge un fuckbuddy apropiat :)
|
Quote:
|
daca e copila e f bine... dai inainte.. nu ezita..:D bafta
|
Vedeti ca discutiile de pe sectiunea femei is preluate si comentate pe bloggurile unor inteligenti. (la o cautare a userului meu pe google mam gasit citat unde nu am intrat in viata mea, asa am ajuns la concluzia asta)...so...am ajuns si guinny pigs :))
|
tu la ce dracu iti cauti numele pe google? sa vezi ce mai faci? :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:52. |
- Copyright 2026 4Tuning