![]() |
Re: dacia logan pro street EXCLUSIVE din baia mare
f.tare mashinutza ... good luck
|
Quote:
ideea asta am avut-o eu acum vreo 2 ani de zile si ma ducea undeva pe la vreo 4000 de euro. motoru cu tot cu cutie de clio 2 RS si electrica il gasisem undeva la 1000 de euro; pe urma imi trebuia punte pe spate cu discuri,pe care am gasit-o completa la dezmembrari Renault si imi cerea 900 de euro pe ea; pe urma schimbare discurile,ca alea de logan nu sunt cine stie ce; pe urma intarita caroseria si sasiu. in final am ajuns la concluzia ca nu prea merita. aaa si la sfarsit trebuia sa ma duc la o omologare independenta,care nu e chiar asa ieftina. ;) pana la urma,daca chiar vrei neaparat chestia asta si o faci bafta si tot respectu. |
Fara chestia asta, masina va fi o oaie in blana de lup, daca intelegeti ce vreau sa spun...
Masina arata de nu se poate mai bine, insa e clar ca trebuie sa se si miste cum trebuie. Oricum, ca si show-car, are putini rivali (si nu ma refer numai la modelul Logan, ca acolo chiar n-are nici un rival nici macar pe-aproape) - dovada sunt cupele castigate pana acum, in conditiile in care masina nici macar nu e gata :shock: Succes! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mai ma interesez si daca te pot ajuta,cu cea mai mare placere. |
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
inca cateva poze!!avem destul de mult de lucru in atelier astfel la logan pe moment merge mai lent,mai ales ca pierd chisr ore bune cu ganditul variantei cele mai potrivite.
|
5 Attachment(s)
......poze....
|
Quote:
|
Quote:
|
era mai f.u.turistic dak puteati sa ii puneti afisaj digital pe centrul bordului in leg cu viteza si turometrul :D (sorry cenzureaza cuvantul care se referea la viitor :D )
se contureaza frumos, keep up the good work :D |
Quote:
|
10 Attachment(s)
cateva poze noi!!!din pacate nu se vede 100%formele care le-am dat dar la final va fii foarte vizibil
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning