![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Faceam aluzie si la felul in care au aparut sensurile astea giratorii ca ciupercile dupa ploaie, dar si la faptul ca cei de care pomeneam anterior ar trebui sa circule numai in sensuri giratorii :lol::lol::lol: Macar sa stim sa evitam zonele respective :twisted::lol: |
sincer mie unu imi plac sensurile ...:-P la inceput eram speriat de ele,dar acum nu mai am treaba...faza e ca multi circula ca oile ...
|
Valleeeuuuu ... ce e prin sensurile giratorii din Deva. Eu nu stiu de ce naiba au mai trasat liniile ca nu le respecta nici naiba. Sa nu mai zic ca fiecare iese si intra in sens cand vrea, nexam prioritati..
|
sensurile sunt bune numa ca se circula ca sula unii fandeaza de pe o banda pe alta..in hunedoara se circula bine in sens:shock:
|
Quote:
|
astazi de drumul de la deva la hunedoara un peugeot 407 a lovit un passat in spate doar pagube materiale faza tare politia a aparut dupa vreo ora de la accident
|
Quote:
|
Ne mai mira ceva oare? :)
|
da ne miram de ce oare mai exista politie si asa sunt degeaba mai mult incurca decat fluidizea-za circulatia..
|
Politie exista sa ne amendeze :bat:,am vazut la stiri ca in urmatoarele doua luni vor avea o campanie de stop accidentelor cu echipaje suplimentare pe strazi,asa ca watch out!!!:evil:
|
nu ne fac drumuri mai bune ne pun militieni mai multi..
|
ce cool ...5 minute am lipsit de langa masina si cand m-am intors mi-am gasit-o lovita (zgariata) , - macar mi-am platit curentul ..sa-mi bag p******* ***** *** **!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:19. |
- Copyright 2026 4Tuning