![]() |
Re: MPBZ III - 10 martie 2007
tzeapa ----------------------
|
oare cand o sa se inchida topicu asta ajuns inutil ????
|
pai d c sa s inchida
unii chiar am investit bani grei sa facem masinile tari si nu ma refer la 1000 euro ci la mult mai mult poate meritam si noi o expliktie d c nu s pun actele p net |
lasa ca oricum modificarile alea trebuiau facute...chit ca nu mai avem cum sa ne laudam cu ele :D
|
Quote:
care e problema ? nu se mai tine asta e. timp de 3 saptamani nu l-a bagat nimeni in seama si cu 2 minute inainte vroiau toti , sa va fie de bine. |
Parerea mea este ca nu a procedat corect si cum profitul nu a aparut...
Un tip care da mana cu ala cu ala cu basescu cu ... nu poate lua aprobarea de la Polotie? Oare? |
Quote:
-De ce cred ca majoritatea dintre voi din gl, si bz veneati doar spectatori.....pt ca oricum daca veneati sa concurati ......tot spectatori erati. |
Quote:
|
Quote:
bine daca zici tu ca eram degeaba ... na .. ce sa zic ... promit ca o sa incerc sa nu mai vin la nici o cursa si de asemenea o sa incerc sa opresc cat de multe persoane pot din buzau si galati care vor sa vina ... :) |
Quote:
|
Quote:
speram sa fi om de cuvint si sa te tzi de promisiune..... cit despre promisiune stai tranqilo ca cine e pasionat va veni cu sigurantza. deci trege tu concluzia si puneo in rama si agato in sufragerie....casa iti dai seama ce inseamna sa fi penibil,acum ne asteptam sa iti iei jucariile sa pleci ca stim ca nu te mai joci cu noi... sunt forumurile pline de cursanti nebuni ca tine boss no offence |
none taken.
si de idoli ca voi sunt pline. no offence. |
bai eu nu inteleg de ce voi bucuresteni ne faceti tarani pe noi din provincie?
sa sti ca in buc sunt de 10 ori mai multi tarani ca in galati cel putin ca am avut si eu "placerea" de a sta vreo 10 zile in buc si miam dat seama numai din timpu asta scurt asa ca nu mai vb ma ca voi su saunteti cu nimic absolut nimic mai presus ca noi doar ca aveti harfe de buc bafta si traiasca buctarani |
Urmatoarea editie va fi cu numarul IV.
Motivele pentru care editia III nu a avut loc au fost mentionate. Opiniile sau presupunerile sunt libere, dar rugam in special reprezentantii unor ACS-uri sa se limiteze in a aduce acuze bazate in special pe afinitati si fara nici cea mai mica documentare prealabila, rezervandu-ne dreptul de a actiona conform cu legile in vigoare sau de a intreprinde masuri specifice de restrictionare pentru viitor. Suntem dispusi sa oferim oricarui organism sau institutie abilitata toate datele cu privire la organizarile noastre, atata timp cat ele sunt cerute in mod oficial si justificat. Suntem dispusi la orice tip de colaborare, in conditiile noastre. Va multumim! (DJT si AS TOPDM S Buzau) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning