![]() |
Re: Diverse,evenimente,discutii,pareri
aoleu nu adu vorba de mocanel ! hogea din prima luna s-a apucat de gardulete vopsite flori...apoi cladiri ....gaze tevi asfalt...e ceva ! eu ma multumeam si cu garduletu vopsit in piata civica=))) tot era cevai n pluis fata de mocanel ! ala barem are IMS cu canistre de motorina si verde ( si ala luat de la armata ) =)))
|
Da , sincer sa fiu mi se pare ca incet incet incepe sa arate a oras mica noastra urbe:)
|
pacat ca salubrisul nu isi face treaba cum trebuie! gasesc la tet numai seminte de 2-3 zile scuipate=)))
|
da...dar de calitate , numai Nutline vere:)....adevarul e ca mai sunt si bididii dinastia nesimtiti care scuipa seminte la tet acolo...nu e permis
|
apropo de seminte :) 2 tovarashi si`au luat amenda ca scuipau seminte pe jos :))
|
Muahahhahahaah!!!>..ce bine....
|
daca i-a vazut si ei n-au intors-o ! eu ii puneam sa dovedeasca ca sutn semintele mele ..test ADN =)))
|
asa le trebe fira-r mama lor de golani semintari
|
ba mihai tu vroiai sa ne darami ieri de pe dna de la curent? :)))
|
Am produs turbulente?.......nu mi-am dat seama.....ma grabeam oleak
|
care stie cine vine sa cante de zilele tulcei ,am inteles ca vin iris ,e adevarat mai vine cineva ?!?
|
Ar trebui sa scrie in ziar....
|
Aloooo..Tulcea mai traiti?
|
Chiar asa! Mai e cineva pe aici :shock: sau ati plecat toti in tarile calde:-) ??? Ceva nou, nimic? V-au placut Zilele Tulcei? :drunk: :headfones :dance: :joy: :headache:
|
care draq a fost pe faleza... numai fetze dubioase =)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:59. |
- Copyright 2026 4Tuning