![]() |
Re: V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare?
da.. m-as combina... orice pt masina.. :))
|
Quote:
|
Quote:
|
V-ati combina si daca are o dacie de prin 79 vai de steaua ei(ma refer la masina nu proprietara:lol:)
|
Quote:
Dacia din 79 nu o consider o masina tare... sau tare pt ca nu a ruginit in totalitate pana acum... |
NU,NU,NU si iar nu.
In primul rand pentru ca ma respect sau cel putin cred asta si nu m'as combina cu o tipa nasoala doar pentru anumite beneficii.daca arata bine si e ok ma combin pentru ea nu pentru masina iar in al 2 lea rand pentru ca am o masina tare |
Quote:
|
Da,nu as fi facut asta nici atunci cand nu aveam o masina tare.
O femeie materialista mai e cum mai e dar un barbat materialist nu poate fi numit barbat. |
Voi nu intelegeti o treaba foarte importanta!
E o diferenta intre "Iubi, nu am masina, nu imi cumperi tu?" si "Iubi, imi dai si mie masina o tura?". Ii greu tare de priceput, nu? P.S.: Acum stie mare parte din forum ca ai masina tare. Esti mandru, asa-i? |
Materialist te numesti atunci cand esti cu o persoana pentru a avea anumite beneficii,poate pentru unele persoane e ceva normal dar gandind mai profund iti vei da seama ca am dreptate.
Poate ce e pentru mine tare pentru alti e un cazan sau nimic interesant,sti vorba aia daca am fi toti la fel si am gandi la fel ne'am plictisi cumplit |
DA m-as combina cu o tipa, ca sa conduc o masina tare. TARE= Maserati,Ferrari,Bentley, BUGATI. acuma ca am ramas fara prietena, m-as combina ;)
|
Depinde de tipa de masina:)),in principiu nu...
|
nu m-as combina cu sa conduc vro smechereala de masina - cred ca majoritatea genurilor de masini mai mult sau ma putin sportive/luxoase etc gasesti sa inchiriezi - gasesti si porsche, si x5 -
daca tipa e buna rau atunci cred ca m-as combina pt "masina" |
primul sunt in a ma combina cu o tipa doar pentru a conduce masina ei.
|
Nu as face asta, daca chiar vreau sa conduc o masina tare ma duc si fac un test drive si gata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:46. |
- Copyright 2026 4Tuning