![]() |
Re: ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007
salve... sorry de faza cu biletele...
eu am facut legitimatii de intrare gratuita pt virtual, ca sa nu se faca alea nestandard, si am dat oricui a cerut de la virtual. apropo, l-am cunoscut si pe import skillz, era la panou chiar cand eram cu un membru din juriu sa noteze... simpatic pustiul, nu ma asteptam sa fie asa "mic"... era insotit de mama lui, si foarte dezghetat. d-nul profesor chiar i-a laudat lucrarea, era tare mandru... :) |
Quote:
|
Gratzian, sincer mie nu-mi era de intrare :lol:, dar cand au fost cerculetele am ajuns prea tarziu si imi trebuia legitimatie pentru a sta si eu undeva sa pot vedea :wink:. Poate imi dati si mie la anul :lol:
|
Quote:
|
Quote:
shi lks - intrarea pe gratis a fost pt ca eu am mod aparte de a conving oamenii :rolleyes2 - vineri a fost mai greu da' sambata a venit totul de la sine ... |
ok.... acum sa fim seriosi..... la fiecare organizare sunt mici nereguli........ unde pot posta ce nu mi-a placut , poate k la anu sa nu mai faceti acele greseli........ nu cred ca sunt singurul care ar avea cv de spus.........
acum, in loc sa stergeti mesajul asta......rog un moderator sa dea quote...... si sa spuna daca pot spune undeva cv...... |
o intrebare: acu ca s-a terminat showul si lucrarile vor fi jurizate de arbitrii impartiali care oricum stiu cine a facut lucrarile (si degeaba stiu ca nu sunt membrii ai forumului :-) ) putem sa le facem publice...sa le postam pe topicul de design team sau la various?? :rolleyes2 thx ;)
|
putem sti shi noi cand aflam rezultatele mai exact....dar fara sa ne lasati sa credem ca in seara asta si defapt voi afisati peste 2 sau 3 zile...O DATA EXACTA??
|
Quote:
|
mai eu am zis sa ne zica o data daca au una fixata....nu am dat cu paru in ei....nu ma injurat 4tuning'u.....doar le-am cerut sa zica ...daca nu au una fixa tunci nu sunt obligati sa dea un raspuns...nu sinteleg dc te tot agiti tu...poate e varsta de vina...:)
|
hormonii ..pubertatea ...
|
in momentul asta, zoliat se straduie sa puna lucrarile pe site...
le pune pe fiecare cu numele, rezultatele sunt deja de mai de mult, numai la 3d trebuie rediscutat, grigo stie situatia, i-am explicat la salon este tocmai datorita prelungirii termenului de predare |
import_skilzzz
mi-ai fost simpatic cand am facut cunostinta la panou .. Gratzian a zis niste cuvinte frumoase despre tine si te-ai udat tot.. si acuma ce faci, te-ai urcat pe scara si te uiti la noi de sus? Da-te jos de acolo :-P :D Tine cont si de parerea noastra, a membrilor cu o oarecare contributie si vechime pe forum .. ca nu vorbim noi aiurea ;) Te salut, |
Quote:
|
Quote:
-si dak se face o conexiune cu faptul ca zis asha cu wlady - e doar faptul ca eu si cu el suntem close friends ...- |
| All times are GMT +2. The time now is 22:14. |
- Copyright 2026 4Tuning