![]() |
Re: Vand telefoane mobile noi si folosite. Update zilnic al ofertei!!!
Salut Flint. Am un Nokia N70,pachet complet(incarcator,adaptor incarcator,cd soft,cablu de date,hand`s free stereo,carticele,cardul original de 64mb + unul de 1gb) Telefonul este in stare foarte buna,nu este blocat pe absolut nici o retea,Made in Finland. Ma intereseaza un "NOKIA N73 MUSIC EDITION" sigilat(inclusiv cardul de 2gb) nu de alta dar am vazut la multi n73 music edition..fara cardu de 2gb ,curios...in fine! Spune`mi daca te`ar interesa acest schimb si ce diferenta ai dori! Mersi si astept raspuns
|
scz ca ma bag yura...nu toate vin cu cardul de 2gb;)
|
yura nu am modelul momentan. dupa cum vezi nu stau prea bine la capitolul aprovizionare.
OFERTA 19-11-2007 Motorola Z3 black, telefoanele sunt noi, sigilate, lifetimer 00:00, baterii neformatate, meniu in lb romana, functioneaza in orice retea si sunt insotite de toate accesoriile din pachetul standard, CARD 256 Mb inclus - 429 Ron CEL MAI MIC PRET GARANTAT !!! Contact: 0720 007 363 / 0740 242 746 |
Pai vineri e posibil sa vin in bucuresti.Daca faci rost pana atunci si te intereseaza schimbu..te rog..mult anunta`ma...Mersi
|
ok yura te anunt din timp daca o sa am pana atunci
|
nokia 6120 la ce pret aduci?
|
185E sigilat am avut ultima data, dar a mai scazut putin. iti dau PM cand gasesc
|
Salut Nokia 6300 Nou ai ???
|
nu mai am 6300.
Motorola Z3 STOC 0 |
OFERTA 22-11-2007:
Nokia 3250, telefonul arate perfect, fara urme de folosire, lifetimer 7h, functioneaza in orice retea si este insotit de toate accesoriile din pachetul standard + card 1 Gb, garantie reala 2 ani incepand cu 28.09.2007, meniu in lb romana - 499 Ron Contact: 0720 007 363 / 0740 242 746 |
N95? astept pm te rog..
|
Nokia 6500 slide, telefonul arate perfect, fara absolut nici o urma de utilizare, folosit cca 1 saptamana, functioneaza in orice retea si este insotit de toate accesoriile din pachetul standard, card 256 Mb inclus - 295 euro
Sony-Ericsson K800i, telefonul arata perfect, ca nou, lifetimer 10h, nu este blocat in nici o retea sau personalizat, functioneaza ireprosabil si este insotit de toate accesoriile din pachetul standard - 529 Ron Samsung U700, telefonul arata bine, prezinta usoare urme de folosire, functioneaza fara probleme in orice retea si este insotit de toate accesoriile din pachetul standard - 579 Ron |
3250 a fost vandut.
|
Nokia 1110i sigilate, telefoanele sunt noi, lifetimer 00:00, baterii neformatate, insotite de toate accesoriile oferite de producator, garantie reala 2 ani, factura - 109 Ron
|
K800i rezervat pana luni.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning