![]() |
Re: E30 - Cj 25 Cox - ///M5 Engine
daca tote merg bine voi veni la satu mare;).........mersi paul pentru poza:D
|
Quote:
|
v8 este mai slab din start ca un m5 de 36 ............niciodata no sa reziste cum rezista un m5 de 36 ....si eu imi puteam lua v8 cu 500e complet cu cutie manuala sint in cluj vreo 4 bucati la cheie .......:!::!::!:
|
nu sunt de acord :))
|
V8-ul din prima e facut din Aluminium...
M-ul din finta care e mult mai rezistent, in plus este facut ca sa fie sportiv si nu petnur crossing cum e V8-ul. Alta mancare de peste cele 2 motoare, incepand de la racirea lor (problema la V8 in primul rand din cauza ca e din Al si se incinge foarte repede), in schimb la M esta colectat apa de la fiecare evacuare, ce e cea mai buna metoda ce se poate folosii (nu mia folosesc ca e prea scump prepararea chiulasei). Asi putea scriu multe de ce sunt mia buni motorul M dar nu e cazul, e destul sa ne uitam ce se paote cu un turbo daca se bolunzeste cineva. |
fiecare dupa placeri si posibilitati..ideea este ca un V cred ca ii tine piept oricand unui M!bafta
|
vi in 15.02.2009 adica maine de la 19:30 la polus la o intalnire e30 si sa ne si arati motorul ? \:d/
|
:drunk: ce intalnire e maien de e30 :arrow:tu o faci sa stiu pote vin si cu vreo 2 usi pe acolo sa facem caterinca:rolleyes2
|
sunt eu interesat de motoaru ala v8 la 500 euro la cheie :lol: dami detalii cv...cu cn iau legatura ? ms
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am fost azi prin cluj, am vazut fostul urs.. 36 cox ... =p~ ... daca ala e asa cum e
daca o sa iti vad ursu alb.. 8-> ... spor la treaba :D |
3 Attachment(s)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning