![]() |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
il iau eu cu noi nu-ti face griji. nu cred ca intra pe forum dar o sa pun eu poze cu masina cand voi ajunge in romania. acum tre sa plec sa fac o modificare la bimmer ca sa incep cu cheltuiala banilor de luni dimineata.au aparut niste bare pt a face directia mai rigida. merg la un garaj sa vad despre ce e vorba si va anunt dupa.
o sa pun si ceva poze daca o sa fac astazi.vad ca e soare si o sa iau aparatul cu mine, daca nu uit. vis avis de mustang. a fost cumparat inca din 2001 dar nu s-a ocupat de el fiind ocupat cu alte chestii pe vremea aceea. avea o viziune mai spre nou si il batea gandul sa cumpere nissanul ala galben dar avea cutia stricata. Pana la urma a cumparat audi 80 despre care va spuneam ,doar ca a fost cumparat din anglia si i-a luat ceva sa faca toate modificarile de unul singur pt a converti volanul si toate cele pe stanga. mustangul a devenit o a doua prioritate. dar e mai bine mai tarziu decat niciodata. |
Quote:
Asa e in ceasul al 12-lea sa fie si tot e bine ...sperr sa va vedem curand printre noi;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sonorizare marlaneasca :) un sfert din masina e o boxa ....inca un sfert alta boxa....restu tabla ruginita si 4 rotzi :))
|
[QUOTE=GHICI;989101]Sonorizare marlaneasca :) un sfert din masina e o boxa ....inca un sfert alta boxa....restu tabla ruginita si 4 rotzi :))[/QUOd
ditamai boxele intr`o masinutza :P nu cade tabla d la ele?? |
Quote:
|
SENZATIONAL ......Azi dimineatza mergeam cu Bal cu 180 la ora prin centru si de o data ...politzia dupa noi ....si nu am oprit niciunu ...au iesit doi in fatza la muzeu sa ne blocheze si am trecut printre ei .....si in intersectie la spital au reusit sa ne blocheze :( si cand sa ma dau jos din masina .....a sunat alarma de la telefon ...si...mam trezit si mam dus la treaba :(:(:(
|
Quote:
|
Dupa seara de vineri o sa apara cateva poze cu niste masini noi de prin oras...rog pe Buddy sa le incarce el ...sambata
|
B ...vad ca esti om de baza p'aici :) vezi ce faci si cum te'nvarti :D
|
5 Attachment(s)
Hai sa pun si eu o poza 2 cu leon'u...(deocamdata). Asa arata acum...poate isi va schimba "blana,botul si coditza" de nu o sal mai cunoasca nici masa k ii leon :D A suferit mici schimbari ...in sensul k iam dat paianjenul jos si are alte numere... CJ 25 MTV...Interiorul e dragutz:P scaune sport volan piele 4 poxe pioneer (innalte si medii)(cate o boxa in fiecare portiera) + 2 sub. pioneer(100W RMS/BUC) + statie pioneer 300W cu head-unit Sony Xplode. Motor diesel 1.90-110CP (adus la 150CP) jante 17 225/45/8 cu papuci Dunlop SPSport 9000 si restu mai vedeti voi ;) ...
|
Quote:
Si asteptam surpriza:twisted: |
pai in fata pe capota nu e folie e vopsita:D vai lasama cu surpriza k nu mai pot dormi noaptea...alin ramane intre noi;) vezi acolo la clubu krt k tiam scris ceva;)
|
Quote:
|
asa te vreau...:) oricum din 2 una...:D tot va fi ceva;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning