![]() |
Re: Test Drive Unlimited
1 Attachment(s)
Ma poate ajuta si pe mine cineva?
Am instalat jocul,am verisiunea 4.0.6 Daemon Tools si nu-mi merge. Imi da mesajul asta : Ce pot sa-i fac? Pm pls! |
cu placere!
|
AM pierdut salvarile!!!
Dupa ce gasisem toate reprezentantele si cistigasem o cursa de 50 min,in care am jucat cu Gallardo (clasa B) , batid masini din clasa A ca Saleen,Maserati MC12,Zonda, am dat ctr+tab sa vad in cite grade imi sta placa video dupa 1 ora de joc (nu e prima data cind faceam asta in joc) si deodata blue screen cu ceva mesaje de eroare. N-am mai vrut decit restart. Dupa restart am constatat cu uimire ca imi vedea nick-nameul dar nu era activ butonul resume,nu aveam decit new game!!! Cum draq sa fac sa nu mai patesc asa ceva?Asta nu are auto save?Macar nu-mi salva ultima cursa dar nu sa trabuiasca sa o iau de la capat :nervious: Please heeeelp! |
Nu ai ce sa faci, data viitoare fa backupuri cu : http://raven.is-a-geek.net/post/TDU_...oBackup_v1.zip , e o problema veche asta cu save gameurile si da..are autosave..
|
Lista actuala de masini:
* Alfa Brera * Audi RS4 quattro Saloon * Audi S6 * Chrysler Crossfire® SRT-6 coupe * Chrysler Crossfire® SRT-6 Roadster * Dino 246 GT * Dodge Challenger RT * Dodge Charger Super Bee * Dodge Viper SRT-10 coupe * Edonis * Ferrari 308 GTS Quattrovalvole * Ferrari 512 TR * Ferrari 612 Scaglietti * Ferrari Challenge Stradale * Ferrari F40 * GM (Cadillac®) Cien™ Concept * GM (Cadillac®) CTS-V™ * GM (Chevrolet®) Corvette® C1 1957 * GM (Chevrolet®) Corvette® C6™ Convertible * GM (Chevrolet®) Corvette® Stingray™ Convertible 1971 * GM (Saturn™) Curve™ Concept * Holden Efigy Concept * Kawasaki Ninja ZX-12R * Koenigsegg CCR * Lamborghini Countach 25th anniversary * Lamborghini Gallardo Coupe * Lamborghini Murciélago Roadster * Lexus GS 450h * Lexus IS 350 * Lexus LS 460 L * Lexus LS 600h L * Lexus SC 430 * Ferrari 250 GTO * McLaren F1 GT * McLaren F1 LM * Mercedes CL CLK GTR * Nissan Skyline GTR R34 * Noble M400 * Pagani Zonda C12S Roadster * RUF RGT * RUF RK Spyder * RUF Rt 12 * RUF Rturbo * Spyker C8 Spyder * Spyker C8 Spyder T * TVR T440R |
..... asta la ce e ? ca in nici un caz nu am vazut in TDU asemenea masini!
|
masinile astea apar in versiunea pt. xbox :x
|
screw me! i need an XBOX :D
|
Ajutati-ma si pe mine.
Am instalat jocul merge totul ok, dar nu gaseste TDU SERVER. Ideea e ca imi alg masina, casa si cand merg la locatia primei curse nu se mai intampla nimic. Ati avut problema asta? |
Credeam ca nu`l mai jucati dar vad ca reinvie si topicul asta..
In lista aceea e doar o parte din masinile care vor veni odata cu megapack`ul pregatit de atari.. Mai multe detalii aici Sper ca nu se considera reclama :-) |
ofof cica la voi k aceste masini apar la xbox....mah...trebuie sa apara megapackul cu masini ptr pc...sunt toate masinile pe care le-au scos pentru xbox:D
|
interesant
abia astept desi mi s-a cam stricat volanul si nu prea are farmec fara :( |
NU sunt pentru xbox masinile alea ci pentru PC!!!!
|
Din ce am citit pe acolo patck-ul asta o sa fie contracost
|
Da, 10 euro
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:18. |
- Copyright 2026 4Tuning