![]() |
Re: Dacia Nova 1.8 16v Turbo
Bv FLAIU imi place ca iese treaba......''when the bullshit ends the turbo spins'':))))))
|
si banii pentru biela mea?
|
Trebe sa ne intalnim odata la o liniuta legara :D...avem aproame aceleasi motoare :)...si eu sper ca pana in primavara il termin pe al meu complet ;) check it out daca ai timp
https://forum.4tuning.ro/139-renault-...stage-2-a.html P.S. Tare proiectu...cred ca se zgarie pe c**ie aia cu masini "meseriase" care iau m**e de la o nova ;) |
(mikafly) ce cutie ai momentan pe masina?
|
de clio wiliams
|
JC5...
|
sal la toti de pe forum si in special il felicit pe [mikafly] am si eu o Nova cu infinita problema la cutia de viteze, imi puteti spune si mie daca se nimere cutia de Renault 19 [1.8 benzina] pe Nova?
|
Quote:
|
Ceva nou sub soare mikafly? :D
Ce face bestia? Vii cu ea in bucuresti la expo:rolleyes2 |
Quote:
|
nu de bagat in salon....p-acolo prin parcare...undeva sa se vada:)):lol:
|
OFF TOPIC BA MH-04-KWG POZA AIA DE LA AVATAR LA TN E CU NOVA MEA DE ACUM 3 ANI :lol: :lol: :lol: :lol: .. SCZ MIKAFLAY
ON TOPIC.. MAI BAGA POZE CU MASINA SA MAI VEDEM SI NOI CUM ARATA ACUM..AU MAI APARUT CEVA SCHIMBARI MAI NOI LA EXTERIOR ?? |
nu conteaza, deschizi capota, ambalezi putin si strangi toata prostimea acolo, pe urma o sa-ti ceara autografe o sa ajungi titi aur pt o zi:D
|
mersi pentru sfat Mikafly asa e ai dreptate tot asamblu il am dar mai am o intrebare nu afecteaza motoru meu de 1.6 (dacie) cutia de viteza sti la ce ma refer (cuplu-motor....).
|
schimbi tot ansamblui fata cu unu de la renault 19 1.8 16v, inclusiv motoru
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning