![]() |
Re: NSL, filiala Craiova
intalnirea s-a prelungit si maine pentru ora 20.00 in acelasi lor Primarie...sa ii stresam pe primari cu camerele si campaniile lor electorale :P
Ps: pozele le pun maine ca acuma am uitat aparatul in masina si e frig tare si mi-e asa greu sa mai cobor...dar promit ca le voi pune... |
asteptam pozele :D
|
nimic nou?
|
No Speed Limit Slatina va ureaza Sarbatori Fericite!
|
La multi ani! tuturor membrilor NSL. un an plin de realizari, fara incidente auto... plin de organizari.:twisted:
|
Pot sa intru si eu in club???
|
Eu ma retrag. Voi da parasolarul jos. Numai bine tutror membrilor!
|
FMX...:shock:incet,incet cred ca va disparea nsl craiova..
|
Cine este responsabil pt Nsl Craiova sau cine este presedintele acestei filiale? Vreau un numar de telefon si un id de mess pe privat !
|
Quote:
salut Cosmin ma cheama si id meu de mesenger este cosminjgr numai bine |
deci tu te ocupi acum de nsl craiova da ?
|
Pai se pare ca .....daca Cosmin nu se va ocupa de filiala ...Doru cu siguranta sa retras.....ce sa facem...mergem inainte , generatiile vin repede din urma.
|
Ar fi frumos sa se ocupe totusi cineva ! din cate banui voi sunteti prima filiala si erati una foarte importanta! ar fi pacat sa se destrame asa!
|
ar fi mare pacat...
sa lasati sa "moara" una din primele... si ce-a care a fost odata ce-a mai mare filiala din tara... e pacat ... ce s-a intamplat asa rau? |
din banuiala mea.. s-au calmat prea rau spiritele.. poate vreunu a fost ocupa si nu se putea tine de filiala si nah.. nu a mai miscat nimic !
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning