![]() |
Re: CLUB DACIA
mi se pare o prostie chestia asta si sunt sigur ca nu e adevarat.
|
Quote:
|
hai sa o luam altel .Eu unul am dacie si motivul pentru care bag bani in ea este pentru ca imi place mie masina asta si reprezinta ceva anume pentru mine (prima masina condusa vreodata). Daca tu gasesti un motiv suficient de intemeiat atunci bag bani in e, dar te va costa sa o faci sa fie cat de cat buna tehnic cat si estetic.In general in dacie cam bagi bani cu sacul si nu prea vezi rezultate incredibile..Trebuie sa te gandesti cat mai ai de gand sa o ti si daca merita sa bagi bani in ea.A mea are planificare de cubuletz in vreo 2 ani asa ca timp de 2 ani ma folosesc de ea pe urma nu stiu ce imi iau.
|
Quote:
am facut-o..bafta Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
uite aici Mafiotu'
|
Lancer Evo,prin Brasov mai vii?
|
gordini style this is the true power :D
|
lejer valy lejer.:D
|
Quote:
|
Quote:
|
merita sa bagi bani in dacie pt ca:
- e masina nationala (si americanii isi baga banii in cazanele lor) -yo unu o yubesc - intr-o dacie simtzi cem mai bine drumu, puterea - te fereste de fitze( cei cu fitze nu vb cu daciarii) - e o masina simpatica -e plina de personalitate- daca vrei sa urci un deal sunt sanse sa nu vrea ea (glumesc) -se modifica usor- si cu bani relativ putzini -se repara usor - si cu bani putini - toata lumea se pricepe dar putzini stiu |
doamne mae ai fost mortal. Cel mai mult imi place faza cu te fereste de fitze :))))) intradevar ceva de caterinca lipsea pe threadul asta atat de serios.
|
initzial am zis-o serios :))
sa va zic o faza tare de tuning:D mi-am pus pozitzii albastre . dupa cateva ore de mers cu luminile aprinse am observat ca pozitiile mele sunt galben-portocalii. am scos becu si am costatat ca se arsese voseaua de pe bec. becurile au fost luate de la un magazi care are elemente de tuning. iar acum am niste poziitzi de anima turbat -portocalii. |
:))) cum ma sa se cojeasca.Asa de prost erau facute?Macar ai dat putini bani pe ele ?
|
daca te opreste garcea, nici talon nu o sa mai ai
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:15. |
- Copyright 2026 4Tuning