![]() |
Re: oltcit club(furia rosie)
si a meu e Rm deci nu trebe nimic. la in spate trebe umflat mult ? metoda cu cricum ajunge ?
|
Quote:
|
sa speram ca anu asta apare si thread cu masina mea.....aici sau pe la alta marca....dar eu nu o sa ajung ca u sa altii.... is mai discret.:) bv de masina.
|
1 Attachment(s)
m-am gandit eu mai bine si o sa modific spoilerul asta sa fie geva in genu asta ...pareri??
|
frumos ,pacat ca este montat prost
|
merge....important e sa iti placa tie. mie imi place mai mare putin si cu plasa si esapament iesit din el :D. ala e genul meu.poi tu faci ce vrei
|
ii sts bine si cu actualul nu intzeleg ce tea determinat sal dai jos
|
eu cred ca il inteleg,mai toate oltciturile care le stiu au bara spate ca a lui...vrea sa fie altceva asa ca schimba ;)
|
Quote:
|
adevarul e ca e greu sa iesi in craiova in evidenta cu oltcit fain si unic....pt ca sunt multe. la mine in tg-mures sunt doar careva, le numeri pe degetele de la o mana. si mi se pare ceva normal ca laure sa caute ceva special care sa nu mai fie asa comun.
|
exact...asa stau si eu acum cu un spoiler pe fata si atat (ma rog statea ca vine itp :D) ,adun idei cat sa nu fie ca la ceilalti si il creez pe urma.laure MULTA BAFTA
|
Quote:
|
Quote:
mai repede la cursa.. nu ne-am m-ai uitat......la spoilar ;) a si laure... da ar fi o varianta.. dar vezi.. sa faci si cumva... cu.. iesirea de la toba..ori pe o parte ori pe alta.. ori pe mijloc..2 :rolleyes2 cum zici... |
Quote:
LE: sau ar da mai bine aman2 pe mijloc???ce parere aveti? |
eu unul nu sunt adeptul iesirilor pe mijloc :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:58. |
- Copyright 2026 4Tuning