![]() |
Re: Modificari la bordul Daciei
Am si eu o intrebare.Daca am bord de Dacie din 87 (Benzina/kilometrajul/si incarcare) pot sa schimb de unu din 95(turometru/kilometraj/apa,benzina,incarcarcare si ulei)se potrivesc in spate mufele?Sau trebuie modificat?
|
asta e bordul modificat de mine
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
OZN nu are nevoie de reclama...reclama poate face orice client cu lucrarile lui...eu am ceasuri facute de el si sunt multumit!
up pentru lucrarile marca ozn... astea sunt ceasurile mele,facute de el...sunt postate cateva pagini in urma |
bun frate,si OZN-u cu cat tzia facut ceasurile acelea?
|
sincer,nu imi mai aduc aminte de pret...
atunci cand le-am facut eu,cred ca ceva in jur de 90 lei....parca... eu le-am facut,pt ca imi luasem si eu o dacie si incepusem sa o aranjez,dar m-am dat batut...locul de munca si timpus liber,prea scurt,m-au obligat!!! |
si cand a fost asta cand te-a costat 90 de lei?:-P
|
cam prin iunie-iulie anul trecut...
|
si numai kilometrajul itzi este facut?
|
1 Attachment(s)
ca sa mai invii putin topicul asta vin cu o intrebare...unde gasesc si eu niste becuri uv pentru bord sau ceva de intensitate mai puternica?:doh:am luat niste smd-uri t10 si nu prea sunt multumit de ele:sad:as vrea sa le fac ca in poza de mai jos
|
40 Attachment(s)
niste poze cu ceva borduri,va las sa apreciati voi lucrarile mele....
|
Ma OZN,am si eu un turometru in Dacia mea ca cea din poza,si nu imi functioneaza corect...la relantiu sta la 900rpm,da cand ii dau un pic sare la maxim7-8000rpm,nu ai vreo idee ce as putea sai fac?
|
super frumoase bordurile facute de ozn...bv
as vrea sa fac si eu un bord de dacie la tn,cum am putea sa facem,la mn e bord cn4 cred(masina este din 2004 berlina)dar nu are turometru se poate face ceva in privintza asta sa i punem turometru si cat m ar costa cu tot cu tuning la ceasuri,si la apa,ulei,etc,mi se aprinde becu dak am vreo problema cu vreo unu(adik nu am ceasuri la ulei,apa)astept raspunsul tau:D |
daca vreti sa vb ceva cu mine, imi dati PM ,ca sa nu zica lumea de p forum ca imi fac eu reclama p aici........ozn_yakuza mess
|
4 Attachment(s)
salut ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:17. |
- Copyright 2026 4Tuning