![]() |
Re: Masina mea VW Passat B6 Variant
Quote:
|
6 Attachment(s)
Proiect finalizat 99% mai trebuie ori sa vopsesc trimul negru ori sa mi le caut si pe celelalte aluminium brushed deoarece arata foarte bine si sunt in dubii, las pozele sa vorbeasca si osa fac un fel de before after :D
Exact asa era si masina mea cand am luat-o ! (pozele before ) |
Quote:
|
zi-mi si mie te rog de unde ai luat kitu ala de R-line
|
E mortala rau masina Frate. esti de invidiat:)
Bafta |
Arata bine...spune-mi de la ce e butonul din lateral?
|
Sa o luam cu inceputul :D
Kit-ul defapt este doar fusta de pe fata de la votex am luat-o de la un baiat care vinde pe net mateivn parca are id Va multumes mult de tot pentru aprecieri Butonul din lateral este pentru reglarea fluxului aerului deoarece comanda noua de climatica are butonul actionat electric iar la mine era pe cablu... si deocamdata ramane asa iar ca sa va mai spun si eu cate ceva : Am facut bara spate cu 2 iesiri pentru evacuarea noua am cumparat tipsuri pentru evacuare de golf R32 cu diametru de 10 cm , mai trebuie sa cumpar teava o facem si sus cu ea si este gata si evacuare :D , am pus boxe tweetere pe spate de passat oem :D si sunetul s-a schimbat total ... am vopsit si rama climaticului iar acum totul se integreaza perfect in masina... o sa pun si poze cand o sa fie gata totul cu tot cu evacuare . O seara buna pentru toata lumea astept pareri! |
am vazut ca ai fusta fatza si fusta spate schimbata nu is amandoua de la R-line? praguri de ce nu pui pe ea tot de R? poti sa ma pui si pe mine in legatura cu baiatu de la care l-ai luat tu ? si cam la ce pret le are nu stii? vreau tot kitul complet de R
|
abia astept sa vad cum iti va iesi evacuarea dubla! oricum masina ta este......:shock:
|
a iesit super evacuarea ..... si are un sunet demential
|
La interior ai putea schimba volanul cu unul de Golf 5 GTI ar da superb cu restul interiorului :-) .
|
Salutare tuturor si va multumesc mult de aprecieri :D , da volanul pragurile si fusta spate sunt pe primul loc acum iar imediat dupa ce se duce zapada trebuie schimbate pe fata amortizoare arcuri flanse si tot ce tine deoarece au inceput sa bata putin... sincer la garda de 40 ... nu am ce face , despre evacuare a iesit super tare si are un sunet foarte frumos , doar in sarcina pe loc nu prea se aude dar per total a iesit super ,tipsurile nu sunt reglate perfect dar le mai las asa sa se arda putin si sudurile si sa iau si fusta spate de r line si dupa o sa le fixez fix pe fusta cea noua ,nu am avut timp sa fac , cateva poze dar in curand revin cu poze si poate si un mic filmulet :D bafta si spor la modificari:))
Dixxi nici cu masina ta nu mi-e frica :D |
Ceva poze / video cu evacuarea nu pui ?
|
Quote:
|
La mine nu prea se aude mare lucru decat un suierat in mers cand schimb vitezele .
Iar eu nu vad cum as putea pune un video filmat in timp ce merg ca nu am o camera video denaia (action camera) cu care se poate filma in mers . Ma gandeam ca el daca are evacuarea cap coada se va auzi ceva la o filmare stand cu masina pe loc . O zi buna . |
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning