![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
3 Attachment(s)
Am terminat si bara spate, am modificat si putin capota si i`am pus si toba. O bag la vopsit si sper sa iasa ca o printesa masinuta mea :X.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Cei care Vor folie Lumar pe geamuri etc...pe diverse obiecte micute..contactatima;);) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Chevrole-tul lui Andy a intrat in seara asta la mine in garaj pentru vopsire;);)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
A iesti bestia mea mica de 550 cp de la vopsitorie :X
Ce parere aveti? R.Equinox iti place culoarea?:D |
4 Attachment(s)
Quote:
Ii multumesc lui Radu Aka GRM..A gasit el niste distantiere prin garaj...iam dar o bere si gata..In drum spre casa am luat si stopurile pentru Pisicuta si o toba sport... Amandoua m-au costat 350$ Acum Poze:arrow: |
5 Attachment(s)
oficial va arat noua mea masinuta;)
Am avut o oferta de schimb pentru e36 si nu am putut sa o refuz...;) Masina este un nissan 2000gtr.. Starea in care am luat-o nu prea mi-a placut fiind cateva piese indoite,dar tinand cont ca este o masina rara am zis de ce nu? Probleme care a avut masina:usile,capota au fost indreptate. -am scapat de rugina de pe ea. -Am vopsito asa singur cum am putut. Planuri viitor: -culoare noua intr-un service calumea:lol: -jante noi+gume Alte planuri vor mai fi bani sa ai. |
Felicitari pentru achizitie......Arata super.....E inca WIP?
In legatura cu Vopsirea te pot ajuta eu,, Mi-am deschis Vopsitorie auto si firma de foliat;);) |
10 Attachment(s)
EEEEE
Si a venit momentul sa va prezint bestia mea in actiune: Fiti pregatiti,puneti-va ochelari de soare fiindca veti face stop ocular:)) PICS WITH THE BEAST OFF-ROAD! |
Quote:
Maine dimineata sa fi la mine la garaj sa o vopsim;) |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Pisicuta mea a primit Evacuare Cap-Coada;);) PS-La range Rover se lucreaza mult la motor...Mi sa ars garnitura de chiloasa si trebuie schimbate si Pistoanele:cry: La golan-Trebuie sa-mi vina discurile aerisite si jantele...unele provizorii sa nu mai umblu cu table... |
hai la munte tatica equinox
a iesit super culoarea mersi...mergeti la tovarasu equinox ca el va face aproape moca dati si voi acolo o cafea o bere o tigara si va face masina super:)) prezintat-i si tu rangeroveru sa vedem cum iese. in rest,f frumos bmw-u |
6 Attachment(s)
Fuuuu , insfarsit ajung sa postez aici .
Acum 2 zile mi-am luat un Chevrolet Opala '72 . Am umblat foarte mult dupa el , am fost sa il iau din Brasov . Am cheltuit foarte multi bani , masina a costat 9000E + transportul si toate cele ma dus la 14.500E , am fost cu ea ieri la tinichigerie am reparat-o , am indreptat-o . Am ajuns la garaj ieri seara pe la ora 23:20 , m-am apucat sa o chituiesc sa o pregatesc pt vopsit , eu zic ca pt prima masina a mea pe care o chituiesc eu , a iesit destul de bine . Motorul este bun pe ea , rotile sunt bune , usile sunt bune . Mai trebuie completata cu toate cele care lipsesc . - VREAU SA DAU COMANDA DE GEAMURI TOATE , BARA FATA/SPATE , ARIPA STANGA/DREAPTA (FATA) , PRAGURI , PORTBAGAJ SI STOPURI . Cel care se ocupa cu astea sa imi lase un reply @R.Equinox - Lasa un reply sa imi zici cand sa vin cu ea la vopsit . Sper sa va placa ;x :peace: |
7 Attachment(s)
razvan17r-Vii maine cu o bere si tio iei:lol::lol:
Range Roveru a Fost reparat8)8)...ma costat 500$.... Masina lui razvan a ajuns in siguranta la mine...Maine va fii gata |
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning