Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Cabrio XxDADIxX (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/262400-e36-cabrio-xxdadixx.html)

TM_89_FUM 17-02-12 19:34

Re: E36 - Cabrio XxDADIxX

:)) interesant

ondin 17-02-12 20:07

pai nu sunt de bmw? din pacate pe net mai iei si teapa, ca de aia fug toti de romani prin lume, de frica ca suntem toti ca cei 20% care umbla cu din astea, 'sa mance si gura lor'.
eu nu mai comand de mult nimic de pe net, desi nu am luat nici o teapa, dar asa sa fiu preventiv.

TM_89_FUM 17-02-12 21:42

Rau de tot ai iesit cu farurile.Eu mai am stock daca vrei Bosch fara lupa.In caz ca esti curios anunta`ma.

xxdadixx 17-02-12 22:04

Quote:

Originally Posted by TM_89_FUM (Post 4886069)
Rau de tot ai iesit cu farurile.Eu mai am stock daca vrei Bosch fara lupa.In caz ca esti curios anunta`ma.

Au fost o gluma farurile alea de Audi. Nu mi-as fi luat niciodata led-uri pentru ea, nici macar angel eyes nu vreau sa-i pun. Farurile sunt BOSCH cu lupa in stare ff buna fabricatie 98. Momentan am tot BOSCH fara lupa, vor fi scoase la vanzare in curand.

RIcKO 17-02-12 22:06

Am vrut sa zic de la inceput :))))) dar m-am abtinut , chiar eram curios ce faruri o sa iei, sincer ma asteptam la hella celis :)))))

Nosfer 17-02-12 23:55

eu chiar am avut emotii :)) asteptam sa pui poza cu farurile Audi-stail sa iti zic "Te credeam baiat valabil... dar se pare ca m-am inselat". Bineee ca n-am ajuns acolo. Arata chiar ok astea, abia astept sa te vad cu ele sus pe masina!

Spor la treaba!

ondin 18-02-12 08:49

daca nu au leduri tot degeaba, are o masina la fel ca si vecinul de la 2.
:)

xxdadixx 18-02-12 13:01

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4886122)
Am vrut sa zic de la inceput :))))) dar m-am abtinut , chiar eram curios ce faruri o sa iei, sincer ma asteptam la hella celis :)))))

Nu am gasit niciun HELLA la pret decent, ma refer sa arate f bine. Si ce am gasit nu a vrut farurile mele si 100 de euro. Mai mult nu as da pe ele, si astea arata f bine :D
Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4886234)
eu chiar am avut emotii :)) asteptam sa pui poza cu farurile Audi-stail sa iti zic "Te credeam baiat valabil... dar se pare ca m-am inselat". Bineee ca n-am ajuns acolo. Arata chiar ok astea, abia astept sa te vad cu ele sus pe masina!

Spor la treaba!

Mersi, am vrut sa vad reactia voastra 8)
Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4886389)
daca nu au leduri tot degeaba, are o masina la fel ca si vecinul de la 2.
:)

Si fara led-uri o sa fie speciala.
---
Azi am pus farurile de proba si le-am dat jos pe cele vechi ce vor fi scoase la vanzare.
Trebuia sa ajunga bara fata dar vad ca intarzie...

TM_89_FUM 18-02-12 13:26

:)) da , interesanta idee ai avut.Oricum gluma ta o speriat o mare parte din oamenii de pe forum

Kedy 18-02-12 17:01

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4885705)
Sunt un pachet de nervi, priviti ce am gasit in pachet :evil:!!

Am vb eu ba cu aia de la distributie sa ramana inzapeziti si o venit alti cu ce trebe :-P

ondin 18-02-12 19:47

Azi am pus farurile de proba si le-am dat jos pe cele vechi ce vor fi scoase la vanzare.
Trebuia sa ajunga bara fata dar vad ca intarzie...[/QUOTE]

arata bine, dar la cel din dreapta ii trebuie un polish.

stef_yo_ro 18-02-12 19:52

greu m-am abtinut sa nu comentez de farurile alea, dar acum ca le vad pe astea... :))
felicitari pentru masina!!

xxdadixx 20-02-12 18:59

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4887382)
Trebuia sa ajunga bara fata dar vad ca intarzie...

arata bine, dar la cel din dreapta ii trebuie un polish.[/QUOTE]
Pai cel din dreapta e cel vechi, fara lupa :-P
--
Nu mai vine bara, tipul m-a dus cu vorba o saptamana dupa ce ne-am inteles la pret si i-am dat toate detaliile sa o trimita, ba ca a trimis-o, ba ca nu a trimis-o el ca mecanicul si ala nu raspundea la telefon sa-i cer AWB-ul, etc... ieri avea la status pe mess ca vinde bara M, ca azi sa-mi umfle pretul daca o vreau, mai exact 600 de lei bara OEM fara buza si o trimite maine. :shock: id:bmwbun
Deci caut bara M in continuare.

21UKS 20-02-12 19:11

......oamenii astia fara caracter ce suturi in cur ar merita:twisted:

zepolikahhh_ 20-02-12 19:41

:)))
nu o mai cumpara daca tot incearca sa te intepe la bani.
Sunt destui care vand bari originale pe la 100 de euro,ma mir ca tu nu gasesti.

All times are GMT +2. The time now is 16:50.

- Copyright 2026 4Tuning