![]() |
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
:)) interesant
|
pai nu sunt de bmw? din pacate pe net mai iei si teapa, ca de aia fug toti de romani prin lume, de frica ca suntem toti ca cei 20% care umbla cu din astea, 'sa mance si gura lor'.
eu nu mai comand de mult nimic de pe net, desi nu am luat nici o teapa, dar asa sa fiu preventiv. |
Rau de tot ai iesit cu farurile.Eu mai am stock daca vrei Bosch fara lupa.In caz ca esti curios anunta`ma.
|
Quote:
|
Am vrut sa zic de la inceput :))))) dar m-am abtinut , chiar eram curios ce faruri o sa iei, sincer ma asteptam la hella celis :)))))
|
eu chiar am avut emotii :)) asteptam sa pui poza cu farurile Audi-stail sa iti zic "Te credeam baiat valabil... dar se pare ca m-am inselat". Bineee ca n-am ajuns acolo. Arata chiar ok astea, abia astept sa te vad cu ele sus pe masina!
Spor la treaba! |
daca nu au leduri tot degeaba, are o masina la fel ca si vecinul de la 2.
:) |
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
--- Azi am pus farurile de proba si le-am dat jos pe cele vechi ce vor fi scoase la vanzare. Trebuia sa ajunga bara fata dar vad ca intarzie... |
:)) da , interesanta idee ai avut.Oricum gluma ta o speriat o mare parte din oamenii de pe forum
|
Quote:
|
Azi am pus farurile de proba si le-am dat jos pe cele vechi ce vor fi scoase la vanzare.
Trebuia sa ajunga bara fata dar vad ca intarzie...[/QUOTE] arata bine, dar la cel din dreapta ii trebuie un polish. |
greu m-am abtinut sa nu comentez de farurile alea, dar acum ca le vad pe astea... :))
felicitari pentru masina!! |
Quote:
Pai cel din dreapta e cel vechi, fara lupa :-P -- Nu mai vine bara, tipul m-a dus cu vorba o saptamana dupa ce ne-am inteles la pret si i-am dat toate detaliile sa o trimita, ba ca a trimis-o, ba ca nu a trimis-o el ca mecanicul si ala nu raspundea la telefon sa-i cer AWB-ul, etc... ieri avea la status pe mess ca vinde bara M, ca azi sa-mi umfle pretul daca o vreau, mai exact 600 de lei bara OEM fara buza si o trimite maine. :shock: id:bmwbun Deci caut bara M in continuare. |
......oamenii astia fara caracter ce suturi in cur ar merita:twisted:
|
:)))
nu o mai cumpara daca tot incearca sa te intepe la bani. Sunt destui care vand bari originale pe la 100 de euro,ma mir ca tu nu gasesti. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2026 4Tuning