![]() |
Re: Oltcit Trs
doarr... salut!! cand ai timp... ce ai zice de o intrecere?
11Rm vs 12TRS |
mai bine ii propui pe pm ;) Si sa spuneti care a trecu primu linia de sosire! :D
|
cat te duci cu a doua ma ... :)) 100 poate in cadere libera ... masina aia abia daca prinde 100 :))
|
Quote:
intrecerea a avut loc pe Dambovita unde erau cursele inainte... pana in autovit si l-am lasat in urma cu fo 3-4 masini... prima data a fost cu plecare dp loc si a 2-a din mers! |
nu cred ca se duce pana in 100 cu a2a..poate 80..maxim 90... :)
|
a incercat cineva de pe oltcit forum...pe la 7300 rpm intra2-a aveam vro 90 pe bord..nu se duce in suta ;)
oricum nu are rost sa te duci pana acolo.. |
B 22 GYL si doarr4you daca va datzi merg si eu :),k stiu ambele masini ,dar GYL nu stiu ce are sub capota...inca...oricum ambele sunt masini tari
|
puterea max la trs este pe la 5500 si la 1100 la 6500 deci ce rost are sa o turezi pina la 7000
|
:):):) si apropo de Tico, azi am vazut unu` in floreasca cu roatele`n sus, iar Toyota care`l acrosase avea bara fata foarte putin zgariata ...
|
la un tico dak are viteza ii trebuie doar un hop si gata e cu roatele in sus deci nu ma mir k era doar zgariata bara lu ala k la cet de greu e tico....=))
|
pe cuvantu tau..ai tico?
|
cam subestimati tico...in mod normal un tico in stare buna face un oltcit de 1100 stock
|
bah bryan ce te ***e pe tine grija dak am eu tico sau nu?i-a mai lasa-ne k vad k esti cam dus cu pluta.si apropo laure2fast nu cred k un tico bate un oltcit 1.1 deoarece oltcitu poate schimba in 6000 iar tico nu cred k se duce mai mult de 4500 parerea mea u ai vzt vre-o intrecere dasta tico vs oltcit 1.1?
|
io chiar am si facut liniutze cu un tico..am condus si tico si oltcit..il rog pe dj05fmx sa posteze aici sa spuna si el..parerea lui
|
tico arde si TRS nu numai 1100...nu mai vorbiti din carti ma copii ca nu e frumos! io va cred ca va place teribilismu asta de Racer infocat da las-o in plm ca nu ai nici macar 30 de linii facute si te apuci sa faci galagie paci!! Pune mana si ia cateva filmulete de pe minunatu asta site si zi-mi si mie in afara de Dany si mistreku cate oltcituri fac tico!!! si da si pe mine m-a ars Little STN la ilegala INSANE si e foarte mandru de asta :)) bravo lui lasa sa se bucure si el :twisted: :rolleyes2
daca vrei sa imi demonstrezi cu adevarat ca te tine P00la sa si faci nu numai sa iei vopseaua de pe tastatura arde repede un tico si pune aci sa vedem si noi!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning