![]() |
Re: E36 - Reinviere AG-92-TOP -BMW 320-
Quote:
|
da ce ai lucrat iar mah?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
MASINA ESTE DE VANZARE!!! 2000 cum arata acum...si daca nu se da asa 2200 cu capota vopsita, pivoti schimbati , si bucsi pe spate...masina abea a primit grup 3.38...si trage intr-un mare fel !!! |
Quote:
|
masina a primit si capota...exclud pretul de 2000 de euro...!
ii las ieri seara lu costin FFS un mesaj pe forum daca are vro capota si -mi da numaru lu un baiat mario... l-am sunat pe baiatu asta de l-am zapacit toata ziua...:)) se duce in dragomiresti ia capota..iau pisica dupa ferentari pana la policolor fara capota =)))..toata lumea se uita :shock: si aud pe unu " MARFA RAUUU DE TOT" =)))))vine cu ea in benzinarie la policolor...si era umpic stramba..il suna pe fratisu si vine cu o alta capota montata pe o pisica..:D dau capota jos o pun la mine ...si ma intreaba mario daca ma dau cu fratisu ca are un 1.8 is care trage bine de tot...:D:))) eu abea asteptam sa scot un is pe interval sa vad cum stau cu grupu asta:))) ne-am dat prima oara i-am dat juma de masina... a 2'a oara mi-a dat-o ca mi-a tras aer fals si a 3'a oara am plecat serpuit si i-am dat o masina ....vreau sa zic ca masina asta trage intr-un mare fel pentru un motor de 2.0 =))))>... da crek e de la capota...am mai castigat niste cai=))))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Din ce am inteles eu ... masina asta e o adevarata racheta + magnet de parasute :shock:
|
Quote:
peste tot unde am fost cu ea mi-a zis lumea ca e frumoasa rau culoarea:D.... |
Quote:
Ar trebui sa fi un pic mai modest, nu o spun cu rautate, dar din cauza felului tau de a fi ai ajuns subiect de caterinca pe un forum dedicat bmw. Numai bine cu masina si nu inteleg de ce vrei sa o vinzi dupa ce te-ai chinuit cu ea atat! Bafta! |
Quote:
aici nu e vorba de modestie...aici e vorba de mania care o am pentru marca asta " BMW" aici numai tine de " arfe, aere, fite..." e exclus asa ceva la mine... sunt genu de om care prefera bmw in loc de femei sau orice alt exemplu vrei tu sa iti dau.... daia nici n-am mai postat pe forum pentru ca sunt tot felu de mancatori de rahat aici .... si ma mandresc in continuare de ce am realizat...la 19 ani sa iei o masina de la 0 si sa o duci unde am dus-o eu pe asta e cam greu...si inca nu e gata nici 70%...dar las asta sa se vada pe sosea... AM SA ROG UN MODERATOR SA INCHIDA TOPICUL !!!!!! MULTUMESC FRUMOS!!!!!!!!! M-AM SATURAT DE SFATUITORI SI MANCATORI DE RAHAT!!!!!! |
:chew::chew:
nu le mai face jocu vere ... ii asteptam dupa colt :bat: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning