![]() |
Re: Feedback @ vanzatori/cumparatori
Quote:
|
de 1000 de euro i-as da numa cu diferentialu in muie,nimic nu ramane neplatit.
Eu nu inteleg de ce omul nu poate sa fie corect.Iti primesti banu pe care il ceri,atunci ofera si calitate,nu poti numa sa pretinzi. |
prea tarziu , acuma vorbele sunt de prisos acuma sa te omori pt 1000 de euro nu are rost , asta e, sa fie invatatura de minte , trebuia de la bun inceput sa nu am incredere si sa ma interesez si sa merg la el cu lectiile facute sau cu unul mai priceput desfacut la fata locului si vazut exact ce este inauntru , probe clare nu sunt , nu l-am luat din magazin cu factura poate zice ori-ce , poa sa zica ca am schimbat io miezu sau asa mai departe , io nu vreau sa ma razbun cu toata ca solutii sunt destule dar am scris aicea sa vada si lumea cu cine are dea face si sa nu pateasca si alt cineva ce am patit eu
|
Nu e chiar mentalitatea corecta asta,gen lasa ca il pedepseste dumnezeu sau lasa ca pierde el mai mult.
Sunt bani munciti si e dreptul tau,eu unu m as duce peste el,ori ne intelegem frumos ca doi oameni normal,ori dam cu pumnu sa vedem care e mai tare. |
Quote:
|
Parerea mea ca a fost o tzeapa premeditata. N-auzi ca avea placuta unde scrie raportul cusuta cu "atza alba" ????
Ce tot il scoateti sfant pe TXA ??? E clar pe fatza ca e tzeapa . Si dani smarandescu dupa ce si-a luat o tzeapa si-a cautat-o si pe a doua ca sa fie sigur... Se vede treaba ca tot nu e sigur... Bravo TXA-ului. Baiat destept. Vai de steaua voastra de gusteri. Daca n-ar exista atatia prosti pe lume n-ar exista nici tzepari. Ingrosati-le randurile... |
Quote:
|
Quote:
Daca te incurcau 1000 de euro ai scapat de-o grija. Lasa-i pe altii sa-i manance filozofule. Ce piese iti mai trebuiesc ca-ti trimit eu... |
Quote:
Prin modul lui drastic de a se exprima varu' Adrian are 100% dreptate,mofturile daca nu sti sa ti le faci cum trebuie inseamna ca nu le meriti. |
Dane da-i un telefon lui TXA si vb cu el, mai ales ca ma stie si pe mine si cand i-ai dat banii am fost si eu. Suna-l si vb cu el.Trebuie sa ajungeti la o concluzie.
PS: Totusi 1000 euro sunt bani, trebuie rezolvata incurcatura asta. |
Peste tot tre sa se gaseasca cate unu sa comenteze aiurea frate
Era in primul rand vorba ca Dani_smarandescu se cunoaste cu TXA....a mai cumparat una alta de la el...nu conteaza CAT DE FILOZOF E sau cat de naiv e. Conteaza doar ca omu a vrut sa va atentioneze ca s-ar putea sa fie tepar si...sincer...singurul lucru pe care il pot spune e ca: DACA VINDEA TXA LEGUME IN PIATA SI NU SE OCUPA CU DEZMEMBRARI SI NU ERA ASA BUN SI GRAV CUM IL PUPA TOATA LUMEA IN **** avea voie sa greseasca si sa nu stie ca NU era blocant diferentialul....sincer IL SUGE toata lumea degeaba daca nu a stiut. Orice ar fi are obtiunea sa o dea din 'cola-n fanta' care e cea mai simpla.Simplu.punct Oricare din variante ar fi..la cat de hiene sunteti si suntem toti...v-ar fi greu sa scoateti 1000 de euro din buzunar sa ziceti,da..am gresit..greseala mea..sau..greseala mea si a lui dani_smarandescu ..ca a fost si el neatent....nimeni n-ar face asta acum. Si nu plange nimeni dupa banii aia acum...pentru ca Dani stia dinainte sa scrie..si poate demult..ca nu o sa-i mai vada nimeni....vroia doar sa dea un semnal de alarma....Acum..fiecare sa creada ce vrea. Eu am fost acolo in ziua aia si...au pus diferentialul la mine in masina...sincer nu am fost atent la nimic...eram concentrat la altele...si de aceea nu stiu nici eu ce sa zic.....de aceea voi spune ca...este...doar posibil sa fie teapa...posibil sa nu.......Dani_sm. doar a povestit...o intamplare..... |
io zic ca nu ai ce sa rezolvi , dupa cum am scris si mai sus am vb cu txa-ul si nu recunoaste nimic mai mult mia si inchis telefonul in nas cand am vrut sa il dau pe sercan la telefon sa ii explice , nu banii astia nu se mai vor recupera nici-o-data cu vorba buna , de acu in colo vom vedea
|
Daca nu RECUNOASTE e foarte URAT din partea lui.
|
TEAPA pe fata!
auzi tu confuzie de 1000 de euro...brovo lui baiat destept ca inca gaseste useri pe forum care sa ii arda fara nicio jena! dar mai presus de toate cum sa dai 1000euro pe un blocant de m3 e46? |
Costine....nu ai cum sa zici BRAVO LUI. E foarte URAT ce a facut si ar trebui sa Rezolve chestia asta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning