Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/24920-conteaza-pt-femeie-masina-conduci.html)

Jokerul 29-04-07 13:50

re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

Parerea mea e ca la majoritatea femeilor conteaza daca nu ar conta nu am mai vedea bosorogi la volanul unui ferrari cu numere de italia si o tinerica cu vreo 30 de ani mai mica ca el in dreapta...

platon911 30-04-07 15:57

girls just want sex'n money :)

Paul Oakenfold-Sex'n Money

Magos 05-05-07 21:25

mai bine ziceai Gurlz only want Paul Oakenfold! :D:D:D

Mustang 05-05-07 22:56

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 886411)
mai bine ziceai Gurlz only want Paul Oakenfold! :D:D:D

ie urat ...
nush ce va place la el ...
are o fata de monkey cateodata :))

dogy_10 05-05-07 23:09

Quote:

Originally Posted by cryo (Post 871700)
Daca o tipa iese cu mine pentru masina pe care o am, imi pierd orice interes pentru ea.

Ca ii plac masinile, si ii place si masina mea, dar iesim impreuna pentru felul meu de a fi si pentru felul in care o fac sa se simta, e cu totul altceva.

Masina poate fi cel mult cireasa de pe tort. In nici un caz motivul pentru care iti place o persoana.

P.S. Intamplator, avusesem o asemenea discutie cu o tipa, intr-o perioada in care nu aveam masina (datorita unei daune totale), si mergeam cu Loganul lui taica-meu. Ea sustinea ca nu ar iesi cu un tip cu dacie, deoarece inseamna ca respectivul nu a fost in stare de ceva mai bun. Am reintalnit-o de curand, se invartea cu un baietzas cu un BMW din 1907 toamna, si m-a intrebat ironica cum imi mai merge Loganul. A avut surpriza vietii ei 30 de secunde mai tarziu :D .

Asemenea specimene nu ma intereseaza nici cat negrul de sub unghie...

credema ca stiu faze d-astea in care era sa-mi pice fatza la ce figuri fceau unele cand trebuiau sa mearga cu loganu...si parca mai intelegeam daca toata viatza lor s-ar fi carat numai in jaguar si rolls, da ele nu au bani nici sa-si cumpere o guma......sisincer nu-mi place cand lumea ma analizeaza dupa masina pe care o conduc pt ca puteam sa am omasina multmai tare dar am preferat sa am o casa faina, si poate la varstamea nu conteaza masina care oricum e cumparata de parintzi ci perspecativa care o am in viatza

Magos 05-05-07 23:49

lol... cunosc fete care nu ar pune piciorul in Dacie... :( spun ca mai bine merg pe jos... :( pacat ....

Mustang 06-05-07 00:01

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 886593)
lol... cunosc fete care nu ar pune piciorul in Dacie... :( spun ca mai bine merg pe jos... :( pacat ....

dar ce zici de tipa care se plimba in mertz cu tovarasii ei si accepta sa se urce in dacia prietenului ei ? am nimerit-o pe cea care nu e pe banutzi ... ie ea mai instarita ca mine ... si vad ca nu o deranjeaza ;)

dogy_10 06-05-07 00:12

bravo tzie!!! sa ai grija de ea...si nicodata nu sti cum se intoarce roata si potzi sa te cari tu in mertz si jaguar...impreuna cu ea

Sasha_z 06-05-07 00:19

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 886621)
dar ce zici de tipa care se plimba in mertz cu tovarasii ei si accepta sa se urce in dacia prietenului ei ? am nimerit-o pe cea care nu e pe banutzi ... ie ea mai instarita ca mine ... si vad ca nu o deranjeaza ;)

ce pr buna ai....ia sa`mi faci si mie cunostinta cu ea.....sunt tare curioasa....

Spark 06-05-07 15:33

Quote:

atunci ai nimerit ceva bun de tot ;)

dolb 06-05-07 16:25

Quote:

pai .. e numai prietena tipului? :lol: eu zic ca au si aia cu mertzu ceva la mijloc ;) nu o plimba ei dijaba! .. drq nu imi plimb eu prietenii pe degeaba si plimb o gagica de la care sa nu imi iasa nimic ?! huh :D

Magos 06-05-07 19:43

tu de cuvantul prietenie ai auzit???????? asa ca sa nu ti se para imposibil...................................

Mustang 06-05-07 22:11

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 887382)
pai .. e numai prietena tipului? :lol: eu zic ca au si aia cu mertzu ceva la mijloc ;) nu o plimba ei dijaba! .. drq nu imi plimb eu prietenii pe degeaba si plimb o gagica de la care sa nu imi iasa nimic ?! huh :D

tipul cu mertzul ie gay convins ...
so ... il cam doare la basca de femeia mea :)
decat friends si atat :)

dolb 06-05-07 22:54

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 887819)
tipul cu mertzul ie gay convins ...
so ... il cam doare la basca de femeia mea :)
decat friends si atat :)

atunci e bine !:D
on topic ( lol ) :lol: :da, conteaza pt o femeie masina .. k daca te masturbeaza trb sa ai masina bazata ca sa ai spatiu de depozitare al ... ejacularii ;)

Eugen_TL 06-05-07 23:14

frate si aici tre sa spui de acest fenomen de care te-ai indragostit? get a life :|

All times are GMT +2. The time now is 14:35.

- Copyright 2026 4Tuning