Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Sentimente, durere, dezamagire .... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2470-sentimente-durere-dezamagire.html)

dj05dpx 27-06-05 22:23

parerea mea e ca e vreo grasa de se distreaza pe net,serios acum ai vazut tu fete ca lumea la agatat pe net?..eu nu prea,lasa-o ca sunt destule.......si cu faza ca te iubeste :lol: te-a cunoscut ea asa bine sa-ti spuna cuvantul asta?usor de zis dar greu de demonstat.

oricum iti urez BAFTA ca totusi nu strica sa speri,poate iese ceva :wink:

ps:acum sa nu-mi sariti in cap mi-am dat cu parerea

EvLSant0S 27-06-05 22:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dj05dpx\"
parerea mea e ca e vreo grasa de se distreaza pe net,serios acum ai vazut tu fete ca lumea la agatat pe net?..eu nu prea,lasa-o ca sunt destule.......si cu faza ca te iubeste :lol: te-a cunoscut ea asa bine sa-ti spuna cuvantul asta?usor de zis dar greu de demonstat.

oricum iti urez BAFTA ca totusi nu strica sa speri,poate iese ceva :wink:

ps:acum sa nu-mi sariti in cap mi-am dat cu parerea

Baiatu asta de mai sus a zis-o bine ,asta ar fi o varianta , aia nasoala dintre ele
2: e tare ciudata faza, cu 30 de smsuri bla bla , adica .. parca e interesata si totusi .. :/ nush , parca incep sa-i dau din ce in ce mai multa dreptate lui dpx : /
anyway, o chestie e sotto , de iubit nu te iubeste ;) n-ai sa vezi tu iubire prin telefon nici chiar daca .... ati sta 24/24 7/7 la tel . ;)
parerea mea .. : /

dj05dpx 27-06-05 23:05

cea mai buna dovada de `iubire`: ia-o sa-i arati Bucurestiul si daca ...nimic nimic...nici un sarut mai asa sau.....chair nimic nimic CNA-ul :lol: dupa ce ti-a zis cuvantul ala mare....las-o ca-s destule fete/femei frumoase in Romania mai ales in Bucale.
Si faza cu iubirea e complicata rau,am trecut si eu prin asta...acum imi dau seama ca eram si eu mic. :D
o intrebare:dar poze ai cu ea?(mai multe poze nu una singura,sa nu te minta) sau ai vazut-o pe webcam?

mica glumitza:locurile bune de parcare sunt mereu ocupate ca si femeile bune :lol: ....

edit:am corectat ca ma luase carcotasul :lol: :P :P

EvLSant0S 27-06-05 23:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dj05dpx\"
o intrebare:dar poze ai cu ea?(mai multe poze nu una singura,sa nu te minte) sau ai vazu-to pe webcam?

da mancatiash , sa NU TE MINTE =))) good one dpx :D
buna intrebare , ia zi-ne ..
cum e ? si alta intrebare
tu ? ce simti ptr ea ?

dj05dpx 30-06-05 02:14

cred ca baiatul a lansat intrebarea si a fugit:D sau poate s-a suparat pe noi :? de nu mai da nici un raspuns

EvLSant0S 30-06-05 02:37

sau poate s-a intalnit cu respectiva si .. \"au treaba\" =))

valib 01-07-05 18:20

n-am fugit...doar ca am uitat sa intru si aici :oops:
deci...tipa...o vad zilnic pe webcam....vreo 4ore
:)
e din arad, 19ani, 1,60si ceva,un fel de bruneta cu suvite blonde, draguta ca aspect fizic, cu un super suflet....adica poti vb cu ea orice....si nu merge a doua zi sa zica la juma` de oras. Pune suflet la tot...de vreo 1sapt tot plangem amandoi....(da eu o vad pe cam).

mie-mi place de ea, parca mi-am gasit perechea. Numa nu pricep de ce ma vrea doar de 'special best friend'....cand pana la 'sa fim impreuna' ne despart doar niste cuvinte.
cica sunt primul el 'best friend'....ca numa mie mi'a zis ce mi'a zis...adica totul despre ea, despre viata ei.
si sunt si special...cica...

dj05dpx....eram pe celalalt forum...si de aia n'am intrat pe aici
si cand incerc sa ii zic sa pastram distanta de prieteni atuncea...adica sa nu mai tzucu'te mancu'te toata ziua si din astea...atunci iar incepem cu tristetea....si cu plansu`
de tzucat...nu se pune problema....ca ar vrea sa ne tzucam, sa ne saruta, sa ne mangaiem...si sa mergem si mai departe(e virgina)...dar...doar atat...adica nu ar vrea sa fim impreuna....
e evident ca tine la mine tare...dar nu stiu de ce nu vrea mai mult...

si nu pricep cum e faza asta cu 'special best friend'....in traducerea mea ar veni un fel de futalau(scuze pt cuvant), care dupa ce ti'o face...iti mai si ramane foarte bun prieten.
si atunci care'i rolul prietenului?daca cu mine vb despre orice, facem orice...cu el ce face? :? :? :?

de intalnit inca nu ne'am intalnit...o stiu doar de o luna....si nu credeam sa fie asa ceva....dar am chemat'o la ziua mea....sper sa vina....(asta fiind sambata viitoare)....numa sa nu vina cu prietenu`...ca'i expediez de nu se vad`

dj05dpx 01-07-05 21:04

:) interesant ce ai scris mai sus,mi se pare ca si tu esti sufletist si asta e bine :P .O vezi tu la ziua ta oricum(daca vine,eu sper sa vina)

BAFTA multa!!!

ps: sa ne mai spui(daca vrei)

valib 01-07-05 21:29

da...sufletist...si super de treaba....
desi doar peste 1sapt fac 18ani....ultimele 3prietene au fost intre 19-21ani(da...chiar asa)...si nu vroiam eu sa le agat...ele m'au abordat pe mine...ca o vazut ceva poza cu mine pe net...si o zis ca am vreo 21-22ani dupa poza. Mi'au placut de ele...dar dupa 1-2sapt le'am spus ca nu merge treaba...eu nu pot sa ma prefac...sa fiu cu o fata care nu'mi place, ca de la placut la iubit e mult....
si am ramas super buni prieteni.

dar...cu tipa asta...eu simt ca e ceva special...parca e pentru mine...
azi noapte mi'a scris sms la 4si ceva noaptea...ca s'o trezit...si ca se gandea la mine, ca ma tzuca dulce, si daca ma roaga frumos...sa o trezesc de dimineata sa invete. Mentionez ca de la 1:25nu mai dadea bipuri, deci dormea sigur.
Dupa cate am observat eu...de mintit nu minte...
citez, din conversatia noastra:
...pai eu zic ca trebe sa imi cer scuze pentru ca sunt incapabila sa iubesc asa cum ma iubesti tu...
...shadow_vali: nu trebuie sa'ti ceri scuze...
...it must have been love but it's over now
...shadow_vali: putem sa schimbam subiectul....daca te rog frumos?ca n'are rost sa vb despre asta...ca oricum nu putem schimba nimic
...da..
...numa ca eu ma simt fffff aiurea...
...shadow_vali: nu te priveste numai neaparat pe tine...
...shadow_vali: dar nu putem schimba nimic..
...shadow_vali: sau totusi...putem?
...shadow_vali: eu as vrea sa putem..
...deocamdata asa e...

si va spun sincer ca era cu lacrimi in ochi...chiar plangea...:(

EvLSant0S 02-07-05 06:13

ciudat cum va iubiti voi .. asa .. pe net : /
sunteti din acelasi orash ?

valib 02-07-05 09:39

nu suntem din acelasi oras....
ea arad...eu oradea....
si ne'am cunoscut accidental...

dj05dpx 02-07-05 15:31

:D sunt 110 km intre voi(Scooter info)si eu iti zic sincer sa nu pui prea mult suflet daca relatia voastra nu are un viitor,si eu am facut ca tine si mai rau a fost dupa....mult mai rau,sper sa nu te superi pe mine ca-ti zic asta :D vad ca pui suflet si incepi sa te indragostesti...dar gandeste-te daca ai un viitor cu ea...sincer

EvLSant0S 03-07-05 00:26

parerea mea e sa nu-ti faci sperante prea mari
nu de alta
dar eu am probl. la 20 de km distanta , nu 110 ;)
so ..
chill

dj05dpx 03-07-05 11:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
parerea mea e sa nu-ti faci sperante prea mari
nu de alta
dar eu am probl. la 20 de km distanta , nu 110 ;)
so ..
chill

men eu sunt la 3km de ea....si imi spune ca nu mai merge....ca tre sa vorbim....dupa ce am fost un an si 3 luni impreuna....ma face sa rad...toate sunt la fel...nu e nici o diferenta intre ele... :lol: ..nu stiu de ce dar ma simt mai liber si ma face sa ma orientez spre...ciocolate :D ...tre sa le incerc si pe astea :Dsunt apetisante :wink:

valib 03-07-05 13:13

nu stiu...eu numa` tipe la distanta prind...toate super dragute...toate mai in varsta(nu ca nu'mi pare bine)
penultima....era din bucuresti, cu 3ani mai mare ca mine:)
si a durat 1an...
:yikes: :shock: :shock: :?

All times are GMT +2. The time now is 20:48.

- Copyright 2026 4Tuning